Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a házasságban...

Szerintetek a házasságban élők hány százaléka csalja meg a párját? Mennyire gyakori a félrelépés?

Figyelt kérdés
Mostanában több meglepő esetről is hallottam a környezetemben.
2010. dec. 28. 13:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem 40% körül lehet...a 90% az nagyon sok. Alig ismerek olyan házaspárt [talán csak 2-3t], ahol a férj/feleség megcsalta volna a feleségét/férjét.
2010. dec. 28. 14:04
 12/31 anonim ***** válasza:
19%
Gratulálok azoknak akik lepontozzák a 90%-ot. Nyílván ti tudjátok, hogy pl. az én környezetemben mi a szitu. Idióták.
2010. dec. 28. 14:07
 13/31 anonim ***** válasza:
35%

"Gratulálok azoknak akik lepontozzák a 90%-ot. Nyílván ti tudjátok, hogy pl. az én környezetemben mi a szitu. Idióták."

- Persze, mert a környezetedben lévő párok alapján egy általános véleményt tudhatsz mondani. Nem biztos, hogy a lepontozókkal van a baj...

Nehéz százalékot mondani, de az biztos, hogy a kor, a társadalmi helyzet és rengeteg más is befolyásolja a számokat. Ettől függetlenül én is olyan 30-40%-ot mondanék, de ez csak puszta benyomás.

2010. dec. 28. 14:14
 14/31 anonim ***** válasza:
61%
Nos akkor az ilyen enyhén gyengék kedvéért mint te, még egyszer leírom, hogy a környezetemben élőkről írtam %-ot, ahogy mindenki, mert mi alapján írsz %-ot, ha nem is ismersz házaspárokat? Hm????
2010. dec. 28. 14:24
 15/31 anonim ***** válasza:
50%
szerintem 80 %... sajnos. 10 házasságból 8 párnál, vagy a nő, vagy a férfi, vagy mindkettő legalább egyszer az idő folyamán félrekettyint. szégyen, de így van.
2010. dec. 28. 14:40
 16/31 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem akit megcsalnak, annak nem fáj attól kevésbé, hogy egyesek szerint 90 százalék ez az arány...
2010. dec. 28. 14:41
 17/31 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem meg akit elhagyott, megcsalt a házastasa vagy nem akar senki elvenni, nem házasságpárti, azok írnak 9O%-ot, hogy igazolják magukat.
2010. dec. 28. 15:05
 18/31 anonim ***** válasza:
23%

"Szerintem meg akit elhagyott, megcsalt a házastasa vagy nem akar senki elvenni, nem házasságpárti, azok írnak 9O%-ot, hogy igazolják magukat."

szerintem meg hülyeséget beszélsz, bocsi...azért az én környezetemben lévő tényekre ezt írni....:D

2010. dec. 28. 18:26
 19/31 anonim ***** válasza:
80%

és a nagy kérdés

többségében a nők vagy a pasik lépnek félre

a félrelépők java része szerintem "férfi"

2010. dec. 29. 11:01
 20/31 anonim ***** válasza:
77%

"Szerintem meg akit elhagyott, megcsalt a házastasa vagy nem akar senki elvenni, nem házasságpárti, azok írnak 9O%-ot, hogy igazolják magukat."

marhaság. én 80 %-ot írtam, úgy, hogy SOHA nem csaltak meg és én sem csaltam SOHA. sőt, azt is tudom, hogy SOHA nem fog félremenni a férjem és én sem.

de azzal is tisztában vagyok, hogy ma már ez annyira ritka, mint a fehér holló. egyszerűen "trendi" lett hűtlennek lenni...és mivel az emberek nagytöbbsége birka, muszáj vergődni... sajnos.

2010. dec. 29. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!