Szerintetek a házasságban élők hány százaléka csalja meg a párját? Mennyire gyakori a félrelépés?
"Gratulálok azoknak akik lepontozzák a 90%-ot. Nyílván ti tudjátok, hogy pl. az én környezetemben mi a szitu. Idióták."
- Persze, mert a környezetedben lévő párok alapján egy általános véleményt tudhatsz mondani. Nem biztos, hogy a lepontozókkal van a baj...
Nehéz százalékot mondani, de az biztos, hogy a kor, a társadalmi helyzet és rengeteg más is befolyásolja a számokat. Ettől függetlenül én is olyan 30-40%-ot mondanék, de ez csak puszta benyomás.
"Szerintem meg akit elhagyott, megcsalt a házastasa vagy nem akar senki elvenni, nem házasságpárti, azok írnak 9O%-ot, hogy igazolják magukat."
szerintem meg hülyeséget beszélsz, bocsi...azért az én környezetemben lévő tényekre ezt írni....:D
és a nagy kérdés
többségében a nők vagy a pasik lépnek félre
a félrelépők java része szerintem "férfi"
"Szerintem meg akit elhagyott, megcsalt a házastasa vagy nem akar senki elvenni, nem házasságpárti, azok írnak 9O%-ot, hogy igazolják magukat."
marhaság. én 80 %-ot írtam, úgy, hogy SOHA nem csaltak meg és én sem csaltam SOHA. sőt, azt is tudom, hogy SOHA nem fog félremenni a férjem és én sem.
de azzal is tisztában vagyok, hogy ma már ez annyira ritka, mint a fehér holló. egyszerűen "trendi" lett hűtlennek lenni...és mivel az emberek nagytöbbsége birka, muszáj vergődni... sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!