Van valaki itt, aki otthon tölti idén a szilvesztert? Mivel fogjátok múlatni az időt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 16:05
11/23 anonim válasza:
Passz, ha itthon leszek akkor 2 pezsgő társaságában bevonulok a szobámba. Ha nem leszek itthon (ami valószínű) akkor nem iszok, mert mindig én vezetek és aznap este a barátnőm munkahelyére (kedvenc kocsmám:) ) és ott bulizunk :) 21/N
12/23 anonim válasza:
én is itthon leszek.. szerintem megnézek 1-2 filmet és alszok..:/
13/23 anonim válasza:
Már 3 éve itthon vagyok, az idén elmennék egyet bulizni, csak úgy lájtosan :-)... Sajnos viszont 31-én és 1-jén is dolgozom, ezért valszín inkább alszom. Kabaré, vmi film esetleg és vigyázok a cicáimra meg a kutyusomra a petárdák miatt. 25L
14/23 anonim válasza:
Énis maratoni msn-partyzok, de én első alkalommal, már nagyon várom :) Azon kívül, ha meg tudom szerezni a laptopot, akkor a tv mellett nézem a kabarét, és teát meg kakaót iszok. ha nem akkor a szobámban leszek és ide oda kapcsolgatom a monitort a tv és a gép között xD jah és persze teázok :D I<3 tea :)
15/23 anonim válasza:
Mi a párommal otthon töltjük a szilvesztert. Bevásároltunk már mindent, pizzát, nasit, pezsgőt, csak az az egy rossz az egészbe h amennyire vártam annyira nem lesz jó, mivel épp próbaállapotba van a kapcsolatunk, nem adok sok esélyt neki h egy hónapnál tovább együtt maradunk:(
22/L
16/23 anonim válasza:
Nem otthon, de tanulással, mivel három napra rá vizsgázok. Szerintem addig kitart a nasi (pogi, disznótoros, hús hússal), amit holnapután itthonról viszek, legfeljebb lakótársaimal pezsgőzünk egyet éjfélkor :))
17/23 anonim válasza:
otthon leszek, 2 hónapos a kisfiam, szóval legkésőbb fél 11kor lefekszem majd:)
18/23 anonim válasza:
Semmi szórakoztatóval, vizsgáimra tanulok, nagyon félek, hogy most el fognak húzni..muszáj átmennem.
19/23 anonim válasza:
Mivel senki se m hívott meg így otthon töltöm valószínűleg a szilvesztert.. :( megint.
unatkozok tv-ek ilyenek mint egy átlagos napon :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!