Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden vágyam az, hogy megtalá...

Minden vágyam az, hogy megtaláljam életem értelmét! De hol?

Figyelt kérdés
Lehet kissé maradi vagyok,de szeretnék elhalmozni egy kedves,aranyos nőt minden földi jóval és nagyon sok szeretettel.Mit ér a sok pénz is ha nincs hozzá társ?Az év nagy részében utazgatni szoktam,sokszor egyedül,és már ez is unalmas kezd lenni.Sokszor nem vesznek komolyan,mert azt hiszik hogy egy jóképű pasi biztos csak egy éjszakás kalandot akar,nem is sejtik,hogy én is érző lélek vagyok.Szóval Hölgyeim:mit tanácsoltok?
2010. dec. 27. 00:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
kamu...
2010. dec. 27. 01:11
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem tagadom,hogy nem voltak laza kapcsolataim,de ez már a múlt.Tartós,őszinte,tartalmas kapcsolatra vágyom.Határozott vagyok és szerintem "tökös" is:)Egyszerűen nem tudnak hova tenni a nők,pedig nem rontok ajtóstul a házba,udvarias vagyok.Szóval nem tudom.. 26évesnél fiatalabb nők nem érdekelnek:)
2010. dec. 27. 01:14
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Hát pont ez a baj, sajnálom, az udvarlásos romantikus dolog nem a tökösség jellemzője :)

A nagy keresgélés közepette legyél férfi. Ha megfogadod a tanácsom, akkor pedig a nők fognak versengeni érted. Nem látok semmi gondot, életrevaló vagy, nem egy élhetetlen munkanélküli léhűtő alak, buta sem vagy, írni is jól tudsz,van szókincsed, ergo nem vagy elég tökös, csak ez lehet a gond :)

A 26-al pedig szíven szúrtál, azt hittem versenykorban vagyok a 30-40-es hapsiknál :D

2010. dec. 27. 01:17
 14/19 anonim ***** válasza:
47%

Én régóta kerestem olyan pasit amilyen te vagy, aki nem a barátom ,fiúm szeretne lenni hanem a társam!

Sokáig fent voltam társkeresőkön és igaz,engem is taszítottak az ilyen férfiak akiknek sok pénzük van.Nem tudom leírni miért. Talán nem szerettem volna ha ilyen pasik úgy tekint rám mint egy tárgyra és féltem is tőle ,hogy sok pénz együtt jár a hűtlenséggel! Persze más szempontból meg nem lett volna baj ,hiszen olyat kerestem aki már elért sok mindent, és ki is bulizta magát, aki családot szeretne és egy hű társat.

A kérdés itt megint ,hogy Te! milyen nőt szeretnél! Sok pasi szeretne házias, családszerető nőt ,de mégis "plázacica" lányokkal jön össze! :( Egy átlagos kinézetű lányokat észre sem veszik az úton! A sok utazásról annyit ,hogy ez is probléma lehet.

Miért csak 26 felett keresel társat? Én 23 vagyok érett felfogással, házias és mindenem ,hogy családom lehessen!Úgyhogy ez nem kor függő!

2010. dec. 27. 01:55
 15/19 anonim ***** válasza:
40 éves,(de28-30-nak néznek)nagyon szép arcú,de átlagos alkatú,gyermektelen,nagyon nőies,főzni imádó,kedves,vezető beosztású hölgy nem érdekel esetleg?
2010. dec. 27. 02:36
 16/19 anonim ***** válasza:

Azért eszébe jutott valakinek is, hogy vajon akkor is ilyen kelendő lenne az úr, ha nem lenne cége, teszem fel egy alig fizető munkahelye lenne csak?

Ez a kérdés kezd egy társkeresőre hasonlítani.

Nehogy állítsa már bárki hogy néhány mondatból meg tudja állapítani akár a férfi akár a nő hogy milyen ember...

Azért a nőket sem kell félteni.

A pasi meg eszes...a csajok gyenge pontját támadja, és majdnem mindenki bedől neki. Grat.

2010. dec. 27. 07:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért szánalmas, hogy ennyi alapján, és egy anonim oldalon ennyi nő ajánlkozik már fel egyből. Talán ebből van kiábrándulva a kedves Kérdező már. Egy kis tartás lányok... az hiányzik..
2010. dec. 27. 09:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Na pont ezt akartam írni:)

A nők ilyen felületesek, kb. 3-an voltunk, akik nem akartunk rá mászni :D

A kérdezőnek viszont olyan nő kell, aki nem felületes.

Elfelejtettem a legfontosabb tanácsot: Soha ne ismerkedj interneten!!

2010. dec. 27. 16:44
 19/19 anonim ***** válasza:

sztem nincs baj a netes ismerkedéssel, csupán annyi a lényeg, hogy nem kell hónapokig levelezni, hanem ha 2-3 levél után kialakul némi szimpátia, akkor le kell zsírozni a randit. ott majd kiderül, hogy hányadán álltok. na meg nem árt némi emberismerő képesség.

nekem már 2 komoly barátom, és egy halom jó ismerősöm lett netes társkeresőről. nem csak agyhalott barmok vannak ott, csak jól kell tudni szűrni a jelentkezők közül.

nos, ami tényleg nagy hiba a mai nők többségénél, hogy nincs bennük tartás és pénzért kb bármire hajlandók.

tisztelet a kivételnek!

2010. dec. 27. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!