Most mit tegyek? Kíváncsi vagyok ha elolvassátok a lenti történetet ti hogy reagálnátok le? Kényes kérdés mert családtagról van szó.
Figyelt kérdés
Kaptunk egy kenyérsütőgépet a párom testvéréjéktől és ugyan csak vettek egyet egy másik családtagnak.
Nem is lenne gond.De mikor kivettem a dobozból láttam nincs meg a használati útmutató,és hogy koszos az oldala . Belül meg liszt morzsa volt benne.Véleményem szerint a sajátjukat selejtezték le nekünk.A mi nem lenne gond ha tudtuk volna és nem lett volna koszos.
2010. dec. 26. 13:32
11/11 anonim válasza:
Jézusom...pedig inkább örülhetnél neki, hogy kaptatok valamit ajándékba.
Én biztosan nem hisztiznék, elvégre ajándékozni nem kötelező, ők mégis megtették.
Örülj neki inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!