Friss házasok mit szoktak ajándékozni 1. közös karácsonykor a feleségüknek?
Kezd elegem lenni az olyan nőkből, akik hisztiznek a k*rva ajándék miatt!! Ki nem sz*rja le, de úgy őszintén???
Rohadtul nem érdekelne, hogy mit kapok a szerelmemtől, ha velem lehetne, de nem lehet, nincs velem!! Egy olyan hisztis libával van, mint a te feleséged is! Nemhogy örülne, hogy veled lehet! Ezt nem hiszem el!!
Elnézést, de kicsit ki vagyok borulva... :(
Én pl. nem is kaptam ajándékot. Egy medált kértem a párom képével - 1000ftos alumínium verzió, mert allergiás vagyok az ezüstre meg társaira -, és nem kaptam semmit a végén mert drágám azt várta hogy csináljam meg én a fényképet... a nagy költekezésben meg anyósomtól kezdve az összes rokonra jutott ajándék rajtam kívül. Mégsem szóltam egy rossz szót se, mosolyogva kapta a párom a hiányzó 20k-t az új számítógépéhez.
Nem érdemelt volna az a liba egy darab macskasz@rt se 20/L
Írta itt mindenki, hogy pénzéhes és hisztis a nő.
Ilyeneket nem írok, nem szabad ismeretlenül megítélni valakit.
Ha érdekel, leírom a saját hasonló esetem.
Nekem is volt olyan nőm, aki az első együtt töltött karácsony után hatalmas cirkuszt csinált abból, hogy nem valami nagyon értékeset kapott, panaszkodott mindenkinek hónapokon keresztül. Pedig jól tudta, hogy akkor éppen megszorultam anyagilag. Még egy évvel később, szakításkor is ezt hallottam tőle. A szakítás okát kitalálhatjátok, de segítek, nem tudtam neki elég luxus körülményeket biztosítani. Csak épp olyat, hogy sok nő szívesen lett volna a helyében, de őkelme telhetetlen volt.
Bízom benne, hogy a feleséged valójában nem ilyen és hosszú, boldog házasságotok lesz. Öregedjetek meg együtt, becsüljétek meg és szeressétek egymást, mert pusztán az, hogy van kit szeretni s van ki szeret, többet ér a világ minden aranyánál, kincsénél.
Nem hiszem, hogy meg kellett volna sértődnie ezen, hiszen szeretettel adtad, amit adtál.
Mi nem is nagyon veszünk egymásnak semmi meglepit Karácsonyra (ez a második közös Karácsonyunk, házasokként az első). Most ünnepek előtt vettünk magunknak gofrisütőt, a párom még vett nekem egy Avon-os fülbevalót, meg krémet amit választottam. Nincs is sok pénzünk, hogy nagyobb ajándékokat vegyünk. De annyi szeretetet kapok tőle, hogy ez a legnagyobb ajándék! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!