Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Friss házasok mit szoktak...

Friss házasok mit szoktak ajándékozni 1. közös karácsonykor a feleségüknek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 20:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
53%
Elég pénzéhes lehet a nejed! Örülhetne annak az ajándéknak is ,amit kapott. Amit te kaptál,azt sem nevezném romantikusnak. Az esküvői képet pedig nem is tartom annak!
2010. dec. 25. 20:39
 12/30 anonim ***** válasza:
83%
uhh hisztérika :D remélem jók az idegeid :)
 13/30 anonim ***** válasza:
97%
Tudod mit javaslok neked?Hisztizz te is, mert nem ROMANTIKUS ajándékot kaptál.Nagyon komolyan momdom, kíváncsi vagyok a reakciójára!
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

No komment...

Miért kellett volna ékszert adni? lehet én élek más felfogásban.

Így nem tud majd dicsekedni a munkatársainak/barátnőinek.

Amennyiben nagyon jó anyagi körülmnyek között éltek,akkor valahol érthető,h nem ruhát várt,mert bármikor megveheti magának,de ha nem,akkor meg végképp nem értem.

2010. dec. 25. 20:40
 15/30 A kérdező kommentje:
de én romantikust kaptam...
2010. dec. 25. 20:41
 16/30 anonim ***** válasza:
92%
De mondd azt, hogy szerinted ez nem romantikus. És neked sem tetszik az ő ajándéka.
2010. dec. 25. 20:43
 17/30 anonim ***** válasza:
69%
évfordulóra, ha engedi a pénztárcád borítsd el az egész lakást vörös rózsákkal, és főzz neki valami finom vacsorát (ha nem tudsz főzni, oldd meg vhogy)utána egy forró közös fürdő illóolajokkal, maszirozd meg a fürdés után és irány az ágy... ha ez nem elég neki, akkor passz
2010. dec. 25. 20:44
 18/30 anonim ***** válasza:
50%

"MIt adhatnék neki az 1. házassági évfordulónkra nemsokára lesz ami romantikus?"

Adj neki egy példányt a válókeresetből!

Most rúgd ki, amíg nem késő!

Ja, és mutasd meg neki ezeket a válaszokat!

2010. dec. 25. 20:48
 19/30 anonim ***** válasza:
93%

Házassági évfordulóra romantikusat?

A férjem romantikus és figyelmes. Minden évben vörösrózsát kapok tőle,már 30 éve.

Az első évben csak egy szálrózsát,majd évente eggyel többet.Mellette egy kártya,amiben leírja,hogy szeret és köszöni,hogy vagyok neki és a gyerekeknek. Este pedig elmegyünk egy jó étterembe.

A 25.-ik évfordulón volt benne egy szép gyűrű is.

Ettől többet mit kívánhat egy feleség?

2010. dec. 25. 20:49
 20/30 anonim ***** válasza:
92%

Az esküvőtök kinagyított képe az a romantikus ajándék? Eddig nem volt meg az albumban?

Felszegeled a nászágy fölé, a Mária kép, és Jézus közé?

Ferrero+alsógatya, jól megerőltette magát! Cserébe meg gyémántot várt?

2010. dec. 25. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!