Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljunk szilveszterkor?

Mit csináljunk szilveszterkor?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, egyszerűen nem tudok mit kitalálni. Osztálytársaim az utcán fognak sétálgatni, hülyéskedni, de nekem ehhez nincs kedvem.

A legjobb barátnőmmel (szintén 13 éves) beszéltük, hogy vagy ő alszik nálunk, vagy én náluk. Egyelőre esélyesebb az, hogy ő nálunk, mert tavaly én voltam náluk. Ötleteket várok, hogy mit csinálhatnánk, hogy jól teljen el a szilveszter éjszaka, és emlékezetes legyen.

Egyébként lehet, hogy rossz kategóriába tettem fel a kérdést, ha így van akkor bocsánat. :)

2010. dec. 25. 15:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hülye tanárokat vagy osztálytársakat zaklatni telefonon is nagy buli..:D
2010. dec. 30. 23:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Beszélgetni mindenféléről (nálunk ilyenkor szoktak jöttek elő a kiről mi a véleményünk, mit szeretnénk mindenképpen elvégezni/megcsinálni az életünkben, kedvenc közös énekeseinkről/színészeinkről stb. milyen csoki, állat stb. jut eszünkbe-hidd el, ezeket akkorát röhögni :D-meg egyéb hasonló témák), fotózni egymást, ruhát próbálni, filmet forgatni, tanárokat kifigurázni, barátságfüzeteket csinálni (közös fotókat, csokipapírt, képeket stb. beragasztgatni, és vicces dolgokat írni alá)... készíhettek alkoholmentes koktélokat, nézhettek filmeket, jósolhattok egymásnak (ezt nem kell komolyan vennetek... biztos ismertek ilyen vicces jóslásokat, vagy neten is biztos vannak ilyenek).. ha szerettek a konyhában sürögni-forogni, akkor sütit is süthettek, vagy akár sütés nélküli cuccokat is készíthettek (pl. kókuszgolyó), tehettek "ünnepélyesen" újévi fogadalmakat...
2010. dec. 30. 23:06
 13/15 anonim válasza:
17%
basszatok be!
2010. dec. 31. 00:51
 14/15 A kérdező kommentje:

00:51

Azt azért nem... :D

A többieknek köszönöm! :) És B.Ú.É.K.!

2010. dec. 31. 10:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem 13 lennél, hanem 16, akkor már javasolnék egy kis alkoholt. De így marad a beszélgetés, a tévézés meg a kártyázás. Na meg kell egy kiss nass, valami alkoholmentes koktél, meg pár szendvics. Meg pörgős háttérzene, vagy tévé.
2010. dec. 31. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!