Mit csináljunk szilveszterkor?
13 éves lány vagyok, egyszerűen nem tudok mit kitalálni. Osztálytársaim az utcán fognak sétálgatni, hülyéskedni, de nekem ehhez nincs kedvem.
A legjobb barátnőmmel (szintén 13 éves) beszéltük, hogy vagy ő alszik nálunk, vagy én náluk. Egyelőre esélyesebb az, hogy ő nálunk, mert tavaly én voltam náluk. Ötleteket várok, hogy mit csinálhatnánk, hogy jól teljen el a szilveszter éjszaka, és emlékezetes legyen.
Egyébként lehet, hogy rossz kategóriába tettem fel a kérdést, ha így van akkor bocsánat. :)
Hát társasjátékunk nincs, de a kártya jó ötlet, mert nyáron rengeteget pókereztünk. Köszönöm! :)
Szívesen fogadok még ötleteket. :)
Pókerpari mindenféle cukorka, szaloncukor, zokni, szendvics, körömlakk értékben :)
De csinálhatsz olyan figurát amit el kell találni s a belsejében cukor van. Egy lifit felfújsz, ragasztót kensz rá s tépett újságpapírfecnikkel jósok rétegben leborítod majd az alját kicsit kivágod, megtöltöd s befeded mikor rászáradt lefested valami vidám színre.
Csináljatok alkoholmentes bólét, egyetek fagyit, nézzetek filmet, fotózzatok...stb
Én azokat a szülőket baromira nem értem, akik szilveszter éjszaka hagyják a 13 éves gyereküket az éjszakában az utcán csámborogni.....
Az Activity-vel az a baj, hogy csak ketten leszünk...
De amit az utolsó írt, az tetszik, hogy emlékezzünk vissza, beszélgessünk az elmúlt évről.
Köszönöm! :)
De jó :) Én is kettesben leszek a párommal mert nem szeretett volna elmenni sehová.. Én arra gondoltam hogy letöltünk valami jókis filmet, esetleg horrort, hülyéskedünk, táncolgatunk. :)
BUÉK! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!