Anyukám alkoholista. Tehetek-e valamit?
2 éve voltunk Igalon,és anyukám barátnője már akkor is ivott..Anyukám is elkezdett inni,de akkor még csdak sört..Az alatt a 2 év alatt egyre többet ivott(nem csak sört!!!)
És a 2 év után,9 hónapig nem ivott..Karácsony előtt 1 nappal,nagyon stresszes volt(mert karácsonykor váltak el apámmal,és akkor halt meg apukája)Szoval nagyon stresszelt..Azóta "sunyiba" megint elkezdett inni..Igaz,hogy nem látom mikor iszik,de leeht rajta érezni,látni hogy részeg..
De ha emgkérdezem tőle,vagy ordibál,hogy nem iszik vagy letagadja..
Én mégcsak 11 éves vagyok,és már depresszíós lettemm...Minden nap sírok pár órát,anyukám miatt..
Tehetek-e ellene valamit?Apukámnak szóllni nem szólhatok,mert ő elvinne,és intézetbe adna..Ez nem lenne valami jó,nemde??
Mamámnak szólhatnék,fogok is..de ő neki is szerintem már elege van,64 évesen..
Tehetünk e a mamámmal valamit????
Szia,
Ha gondolod írj, privát e-mailt, én is hasonló helyzetben vagyok, szívesen beszélnék veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!