Van meg olyan ember akinek rosszabb a karacsonya mint az enyem?
Figyelt kérdés
apam alkoolista azt mondja,megoli edesanyamat, kiabal.uvolt2010. dec. 24. 14:46
11/20 anonim válasza:
nekem se túl jó:S:( magányosnak érzem magam:S:( van családom együtt töltjük a karácsonyt,de mégis hiányzik vki:(
12/20 anonim válasza:
Apádat verd jól szájon, lökd ki a lakásból, most hideg sincs, nem fog megfagyni. Ha forszírozza, hívd a rendőröket is.
13/20 anonim válasza:
En kulfoldon élek a gyerekeim is kulfoldon élnek,tanulnak.Nem tudtak most eljonni,nem mondom azt,hogy hazajonni,mert nekem csakis a hazam a haza.A sors iderendelt!Azért mindenkinek Boldog Karàcsonyt kivànok,az a fontos,hogy belul mit érzunk.
14/20 A kérdező kommentje:
nallunk is minden karacsony ilyen volt es nem csak mondja hogy meguti hanem meg is teszi volt mar ra pl nem is egyszer
2010. dec. 24. 15:03
16/20 anonim válasza:
nem írtad,hogy hány éves vagy és ffi/nő,? de ha lehet védd meg anyukád,ha kell hívj rendőrt,én voltam az előbbi hozzászóló akinek kirakta az apja a késeket,nálunk is volt olyan,hogy anyut megverte a büdösbogár fater,mikor részeg volt.Aztán megnőttem és visszavett belőle.Józanul és öregen,már csak fele annyira böszme.Volt,hogy lefogtam és anyunak engedtem ütni...csak próbált szegény törleszteni a sok verésbe .
17/20 anonim válasza:
Az alkohol depressziot hoz elo. Ezert van az hogy legtobb balhe karacsonykor van.
Ha most nem tudjatok otthagyni apadat anyuddal, tanulj hogy jo munkad legyen, hogy ki tud menteni anyudat ebbol az eletbol.
18/20 anonim válasza:
Én is minden karácsonykor reménykedek, hogy apám talán erre a pár napra félre teszi a piálást. Eddig még sose volt ilyen, mindig be volt rúgva karácsonykor is. Ma még nem ivott, remélem nem is fog...
19/20 anonim válasza:
Ugyanez... nálunk még azzal is fenyegetőzik,hogy magát megöli.
13,L
20/20 anonim válasza:
én totál egyedül vagyok itthon. apán a nőjével karácsonyozik, nagyszüleim rám sem néznek, barátom a hatalmas családjával van... és egyikőjük sem hívott magával... a legszörnyűbb karácsonyom az idei :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!