Mit tehetnék? Anyám úgy viselkedik mint egy tini!
Olyan ruhákat vesz mint amilyen az osztálytársaimnak van, bemelíroztatta a haját rózsaszínre és úgy beszél hogy például a hová mész helyett azt mondja hogy há mész...
40 éves de egyébként simán letagadhatna 10 évet mert amúgy nagyon csinos.
Én 42 éves vagyok,és csinosnak érzem magam,ott vásárolok ahol a 15 éves lányom, és a barátnői..
A lányom idősebb fiúbarátjai sokszor engem is elhívnak bulizni ( Persze idáig 1x mentem el nagy unszolásukra.. :-) )
Eléggé fiatalosan beszélek,persze nem csúnyán.Nagyn le tudom oltani ám növendékeket :-)) Persze engedem hogy visszaoltsanak,miért ne..
Igazából azért is jó így , mert a lányom mindent elmond,mert tudja hogy megbízhat bennem, és hogy nem fogok szívinfarktust kapni egy-egy "cselekedetétől".
Meg hát sajnos nem lehet gyermekem több,a lányom a mindenem,persze az édesapja lelépett egy huszonéves pipivel.. Lehet ezért is lettem ilyen :-)
A mostani párom pedig 5 évvel fiatalabb nálam.
IGAZÁBÓL ANNYI IDŐS VAGY, AHÁNYNAK ÉRZED MAGAD :-))
42.N ( lélekben 20 :-) )
Ezt nekem írtad? :-)
Na mind1,majd válaszolj,csak jönnek a Rokonyok :-))
Boldog Karácsonyt!
42n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!