Milyen ajándékkal lepted meg a szeretteidet?
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 13:09
11/13 anonim válasza:
A fiam a modell vasútjához kért templomot, így azt vettem neki, meg egy osztrák tehervagont.(ezt nem tudja, meglepi)
A lányom érintőképernyős telót kért, azt kap.
Apunak egy kis nasit, anyumnak egy illatgyertyát, és ő is kap egy "új" telefont.
Mindenki kap az ajándéka mellé mézes kalácsot, amit mi sütöttünk.
Keresztanyumnak, és nagynénémnek a lányom rajzolt.( rózsát)Ezt tettük egy szép keretbe, és ezt kapták.
Barátném a családjával ajándékcsomagot kap.Hát, ennyi.
12/13 anonim válasza:
Anyumnak gravírozott poharat és a kedvenc Bvlgari parfümét, apának szintén egy poharat, mellé borotválkozó készletet. Bátyámnak Best of Chevignont és csokikat hoztam neki még Bécsből. Barátnőmnek telefont, hogy tudjuk egymást ingyen hívni (mert más szolgáltatónál van), meg pizsamát. Egy másik barátnőmnek tusfürdő/parfüm/testápoló szettet. A barátomnak pedig Paco Rabanne parfümöt és csokit meg marcipánt vettem. 18/L
13/13 anonim válasza:
Anyunak pulóvereket és színházjegyet
Apának pulóvert, memóriakártyát, színházjegyet
Tesóm nincs, a nagyszüleim meghaltak min :'(
Barátnőimnek: könyvet, Eiffel torony makettet, zoknit és fürdőgolyót, az egyik barátomnak pedig nyakkendőt vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!