Hogy lehet ilyen a hugom? Bejelentette nem jön szenteste. Mert 1, utálja a karácsonyt 2 nem akarja látni a feleségem képét sem.
"boldogság az egy olyan dolog, hogy más kedvéért nem mondunk le a sajátunkról" - lehet, te boldog vagy úgy is, hogy közben a testvéred azon kesereg, hogy miért rontod el a karácsonyát.
A szeretet lényege éppen az, hogy képesek vagyunk áldozatra is a másikért. Azaz pocsék dolog a tesóm feleségével együtt lenni, de szeretem a testvérem, ezért túlteszem magam ezen.
Minden mást úgy hívnak: ÖNZÉS, ÖNIMÁDAT.
Ennyi erővel pofátlanság enni, mert mások éheznek :)
Biztosan nem ok nélkül utálkoznak és nem hinném, hogy a feleségnek jó lenne, ha szembe kellene valakivel nézni, akit utál. És ez pedig a saját boldogság feladása a másikért. Én nem tenném, és leszarom mennyire önzés, aki ismer tudja, hogy ez a szó egyáltalán nem jellemző rám, a hivatásom miatt meg sem engedhetném, de a saját ünnepemet nem tenném tönkre.
"a hivatásom meg sem engedné" - hát igen, ismerek olyan embereket, akiknek az volna a dolguk, hogy segítsenek másokon. De, süt róluk (négyszemközt dicsekednek vele!), hogy utálják, lenézik azokat, akiken feladatuk volna segíteni...
Hát én tovább nem győzködlek, de gondolj rám:), ha azon keseregsz, hogy miért nem értenek meg, miért nem vagy népszerűbb, miért nyitják oly' kevesen rád az ajtót, miért mondanak ellent annyian stb., stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!