Hogy lehet ilyen a hugom? Bejelentette nem jön szenteste. Mert 1, utálja a karácsonyt 2 nem akarja látni a feleségem képét sem.
19.19
Igen, tőle :) ha a bátyámtól kaptam volna, szerinted erőltetném ezt a közös karácsonyozást?
De miért ütött meg??,
Bakker én tuti visszaadtam volna...
És még vágjak hozzá jó pofát(bár lehet hogy az öcsém miatt megtennem....nekem öcsém van nem bátyám:))...
Egyébként nem értem miért kellene a húgának mással törődnie. Neki is joga van úgy ünnepelni, hogy boldog legyen. Ha ő rühelli a feleségét, akkor nem lehet ráerőltetni, hogy legyen vele, boldogtalanná tenné, pedig a boldogsághoz neki is joga van. A munkamánia pedig az ő dolga.
Ha én utálnám valamelyik családtagom, akkor én sem mennék el. Nehogymár rosszul érezzem magam, ha megtehetném, hogy boldog leszek.
Valószínűleg idegesítette, hogy magasabb értelmi szinten állok, mint ő. :P
Viccet félretéve, nem tetszett neki, hogy rájöttem a kis titkos dolgaira (mint pl. nem is volt neki felírva a fogamzásgátló, és csodálkozott, h tabletta szedése mellett hogy esett teherbe... [igen, egy picit titokban utánanyomoztam, ami tényleg nem volt szép dolog, de volt rá okom]), és hogy amint egy rossz szava is lesz bátyámhoz, én köpök, mint a vízköpő. Ezért így akart eltávolítani a közelből... :)
Még nem mondtad el a bátyádnak a terhesség dolgot?
Nekem az lett volna az első dolgom, főleg ha ekkora szemétláda.
Nem mondtam el neki, mert totálisan bele van esve a sógornőmbe, a lányát pedig imádja (én szintúgy), és amíg a bátyám boldog, addig nekem is jó. Ha egy ilyen nő mellett... én tanúként az esküvőjükön is aláírtam, hogy áldásom rájuk :)
Viszont, mint írtam, amint egy rossz szava is lesz bátyámról/hoz, tálalok. És svédasztal lesz ;)
Tőlem biztos nem fogja megtudni, más pedig nem tud róla. Snőm csak nem olyan hülye, hogy keresztbe tegyen magának :)És amint lehet, menekítem sógornőm közeléből a lányt is, addig pedig igyekszem odafigyelni, és sokat vigyázni rá, nehogy olyan legyen, mint az anyja...
Egyébként, kedves bátyó, ne haragudj az offért, de muszáj volt leírnom az én történetemet is, hogy lásd: nem biztos, hogy a húgodban keresendő a probléma :)
19:16
Én, én, én...
Nekem jogom van...
Aha, a szeretet önálló, magányos műfaj - legalábbis szerinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!