Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szónál hozzá ha a párod...

Mit szónál hozzá ha a párod mindig a haverjait választaná helyetted?

Figyelt kérdés

Többször nem jött haza éjszakára stb.,mindig veszekedett velem ha nem mehetett a haverjaival,aztán persze mindig elment.Ez tartott kb. fél évig ez a rossz idószakunk.Aztán megmondtam neki, hogy én ezt már nem bírom tovább, válasszon.Minket választott(van egy fiunk).

De ma megint bebizonyitotta, hogy semmit sem változott.

Elment a céges bulijára, 1-kor indult, meg kértem hogy 22-re jöjjön haza.Az elöbb hívtam, hogy most már jöjjön haza, persze a válasza hogy majd jön 1-2 óra múlva,mert ő még most nem tud jönni.Miért nem lehet egyszer azt mondania, hohy megyek haza, és nem mindig a haverokat választaniaholnap mennénk a szüleihez, de én így inkább nem megyek.

2010. dec. 23. 00:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Bocsi, de ha téged zavar, hogy ilyen, akkor minek szültél neki gyereket??? Azért a mai világban aki nem akar, az nem szül.
2010. dec. 23. 02:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha a párod szeret kikapcsolódni a barátaival, akkor miért ne tehetné meg? Csak azért, mert megnősült? Nem helyetted választotta a haverjait, mert veled él, tőled akart gyereket, neked adja haza a fizetését. Amikor megismerkedtetek, akkor is voltak barátai. A párkapcsolat nem a korlátokról szól, hanem a szerelemről, egymás kiegészítéséről, segítéséről. Miért kéne hazarohannia a céges buliról, vagy egy baráti beszélgetésről? Nekünk négy gyermekünk van, de attól még egyikünk sem hanyagolja a barátait, mert ők is fontosak. Kicsit házisárkány jellegűnek tűnsz, és ha így állsz hozzá, jobb, ha nem is mész a szüleihez. Legalább nem kell a savanyú, undok képedet néznie.
2010. dec. 23. 02:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Ilyenek ezek a férfiak sajnos...:)
2010. dec. 23. 03:09
 14/16 anonim válasza:

nem szabad ien korlátokat szabni h este 10re itthon legyél.. menj te is csinálj valamit barátnőiddel vagy vkivel inkább és relax relax :D abba van az igazság amit egy elöttem szóló mondott: olyanokat vagyunk mint a víz, minnél jobban szórítod annál jobban kiszökik a markodból!

18F

2010. dec. 23. 03:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A férjemmel az idő-dolgot megbeszéltük. Ha egy időpontra ígéri magát, de csúszik, akkor dobjon egy sms-t, hogy "bocs, három órával később érek haza". Nem azért, mert ellenőrizni akarom, de ha órákat késik, aggódni fogok. Én ugyanúgy szólok, ha kések. Nem kell megmondani, hogy miért és hol van, csak a késés tényét jelezni. De ez inkább alapvető udvariasság, nem a házasságtól függ. (Havert is szúrtam már le, mert megbeszéltünk egy találkozót, két órát késett, de nem jelzett róla, csak beesett)

Viszont buli esetén kár időkorlátot szabni. Nappal még rá-ránéz az ember az órájára, de egy buliban iszik, szórakozik, stb. Ő úgy érzi, hogy fél óra telt el, közben már négy óra. Bulinál nincs időkorlát, ha reggelig nem tud hazajönni, vagy ott alszik egy havernál, akkor szintén sms, vagy egy gyors hívás.

Olyan eset már volt, hogy a férjem elment bulizni a haverokkal (havonta eljárnak, de amennyit dolgozik, örülök, hogy lazít néha). Mondta, hogy 1-2 körül tervezi, hogy hazajön, mert korán kelne. Hajnalban egy haverjától kaptam sms-t, hogy "Pisti éppen az egyik vázámmal beszélget, kicsit sokat ivott, sms-t már nem tud írni, engem kért meg. Reggel épségben szállítom. Józsi"

Annyi vicces sztorit rég hallottam, mint utána, a haverjai is hetekig röhögve mesélték, hogy összevitatkozott a vázával egy filozófiai kérdésen. Reggel meg az ígéret szerint visszakaptam egy nagyon gyűrött fejű, fájós gyomrú, de jó kedvű pasit :)

2010. dec. 23. 08:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Az én párom is néha ezt szokta csinálni (na jó, nem pontosan ezt, de hasonlót), úgyhogy tudom, mit érzel. Sokszor ő is inkább a barátaival megy mondjuk moziba, minthogy velem talizzon, sőt, volt, hogy talit is mondott le, mert bejött a városba a barátja.

Viszont én elengedem, mert tudom és érzem, hogy szeret, nem csajozni megy. Ezek már több éves barátságok nála, nem várhatom el, hogy a kedvemért ezekről lemondjon.

Ha mindig haverozik, nem jó, de beszéljétek meg, hogy ha közös program van, akkor veletek van, és nem mondja le haverok miatt. De néha hadd menjen, és ilyenkor ne hívogasd, ne zaklasd, hadd érezze jól magát. Ne akarj ráakaszkodni, se ráerőszakolni, hogy maradjon otthon veletek, ha menne. Csak megkeserítenéd az együttléteket is ezzel.

Valahogy szerintem egyensúlyt kellene találnotok a két dolog között.

2010. dec. 23. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!