Haldoklik a magymamám és a férjem elment bulizni, (céges buli 5-kor kezdődött) előbb hívtam, hogy mikor akar hazajönni, de semmi konkrétat nem mondott, mit szóltok ti ehhez?
Ugyanmár gyerekek, a céges bulik nem arról szólnak hogy üzleteket kötnek hanem isznak, esznek, esetleg tánc, karaoke.......
nehogymár ezt ne hagyja ott egy jó férj ha a feleségnek haldoklik a nagyija.
Hát bizony nálunk a céges bulikon közlik, hogy kötelező. Aki nem jelenik meg, azt leültetik és megkérdik, hogy ugyan árulja már el, hogy miért nem volt jelen. Ügyfelek is vannak ilyenkor, ez egy reprezentáció, úgyhogy még meg is értem a főnököt. Az is igaz, hogy nem minden cégnél így néz ki egy karácsonyi buli.
Kérdező, nem biztos, hogy könnyű akkor távozni egy céges partiról, amikor eltervezzük. Én sosem mertem túl korán, vagy egyedül lelépni. Mindig bevártam másokat, hogy tudjak valamire hivatkozni. Nem lehet, hogy valami hasonló történt?
nem egyformák a céges buli. nálunk buli van.
egyébként ha haldoklik egy rokon azt azért elfogadják.....
érdekes emberkék válaszolnak most ide sajnos. haldoklott már valakitek? ha nem akkor szerencsétek van, ha igen akkor remélem a férjetek bulizott vagy pofavozuitet választott a támogatásotok helyett! (vagy fog....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!