Potenciális molesztáló?
Elhiszem, hogy antipatikus a pasi, de az hogy ápolatlan nem jelenti azt, hogy pedofil is.
Viszont a barátnőd már elég idős ahhoz, hogy észrevegye, ha valami nincs rendben a pasassal és szóljon az anyjának.
Remélem az ivás csak egyszeri eset volt és nem lesz gáz a dologból!
az emberek döntő többsége nem pedofil, sőt még a gondolattól is rosszul lesz. ez nem függ az anyagi helyzettől, az iskolázottságtól, semmitől.
az, hogy megerőszakolja őket, a sokkal-sokkal valószínűtlenebb, mint az, hogy egyik éjszaka kirámolja a lakást...
teljesen légbőlkapott és alaptalan a félelmed...
Hát én azért nem maradnék szivesen kettesben egy idegen,részeges férfivel éjszakánként. Akkor sem ha anyám újdonsült barátja. Az hogy összever,vagy molesztál már szinte mindegy..
Szóval így-vagy úgy de problémás lehet szerintem. Alapvetően egy új ember a házban,aki erősebb a barátnődnél,iszik is.. figyelj azért a barátnődre szerintem,ha már a saját anyja nem teszi.
Te aggódsz túlzottan.
Egy pillanatnyi benyomás alapján már ítéltet is hoztál: "Ez egy ROSSZ ember". Talán így van, talán nem, a Te ítéleted mindenképp elhamarkodottnak tűnik.
Másrészt a "barátnőd" 17 éves, tehát már nem gyerek, meg tudja védeni magát, tudja, hova kell fordulnia, ha molesztálni próbálják (rendőrséghez). Már majdnem nagykorú. Ilyen alapon bárkit lehet félteni a buszon, metrón, villamoson, járdán, parkban, erdőben, bárhol. Az ilyen túlzott aggodalmat egy olyan még be nem következett eseménytől, ami lehet, hogy soha nem is fog bekövetkezni, szorongásnak hívjuk, és nem kívánatos állapot. Alapja általában egy olyan félelem, hogy "nem vagyok elég jó", "nem tudom majd kezelni ezt a helyzetet, ha bekövetkezik". Amennyiben tényleg a barátnődről van szó, és nem rólad, ráadásul nem is a te feladatod ez. Magadra rántasz valamit, ami nem a tied, hogy utána rosszul érezhesd magad. Miért van ez? Gondolkodtál már ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!