Mit csináljak, hogy anyukám végre megengedje, hogy a barátomnál aludjak?
Én speciel engedném, ha lenne egy ekkora lányom, mert ez már komoly kapcsolatnak tűnik, teherbe esni meg nappal is ugyanúgy tudnál. Ha barátod anyukája megértőbb, akkor vele dumáld meg, hogy hívja meg anyukádat egyszer vacsorára vagy csak kávézni vagy ilyesmi, és ha jobban megismerik egymást, akkor hátha elenged.
Többi válaszadó, lehetnétek megértőbbek, lehet, hogy most nem tűnik soknak a 3 év, amit várnia kell 18 éves koráig, de tinikorban az baromi messze van. (én már jóval idősebb vagyok, de emlékszem még.)
Igen, végülis átgondoltam, a törődő szülő, akiért a gyerek valóban legyen hálás, ott lenne fontos, hogy nem engedi, hogy a tizenéves lánya (vagy fia) ÖSSZE-VISSZA eljárjon, másoknál aludjon, stb. (Bár ott se a tiltás az igazi, hanem elérni, hogy legyen olyan személyisége, tartása, hogy ezt ne is akarja...)
De ha ez tényleg egy rendes, TARTÓS kapcsolat, végülis miért ne alhatnának együtt, igazából min változtatna, semmin... Most az egy dolog, hogy én 15 évesen nem találtam meg a szerelmet, meg sokan így voltak ezzel, de attól velük történhetett ilyen.
utolsó előtti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!