Mit csináljak, hogy anyukám végre megengedje, hogy a barátomnál aludjak?
az "idősebbek" már sokmindent másképp látnak, élnek meg.
18 éves korodig az ő felelőssége, mi történik veled.
több oka is lehet, ki tudja mi van a fejében, hogy miért nem engedi.
lehet, hogy tudat alatt attól fél, teherbe esel, ha megtörténne, nem bírná a lelkiismerete, hogy ő még asszisztált is ehhez, hiszen pluszlehetőséget adott, hogy ez megtörténhessen.
Vannak ilyen szülők. Anyukámék az esküvőig nem alhattak együtt pl...
Szerintem ismertesd össze a szülőket, erre a karácsony megfelelő alkalom, a szeretet ünnepe, ilyenkor mindenki könnyebben megenyhül sztem. Eleinte szerintem próbálkozz csak azzal, hogy estig ott maradsz, és másnap reggel elmész, vagy a párod megy hozzátok.
Előbb utóbb megengedi anyukád, de légy türelemmel, a felesleges nyaggatás csak ront a helyzeten, és azzal csak felbosszantod.
Tudom, hogy a szerelmes kamaszokat úgysem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről, de: egy 15 éves lány még ne aludjon a barátjával.
Akárkit kérdezel meg az idősebb korosztályból, mindenki ezt fogja mondani, a 20 éves, a 30 és 50 éves is. Mindenki, mert - ne haragudj - de érettebbek már nálad, és külső szemlélőként másként látják a dolgokat.
Ennyi idősen, hiába van barátod, hiába élsz szexuális életet: még kifejletlen lelkivilágú, labilis tini vagy. Igen, ezt is nehéz elfogadni, meg is értem, ha visszakozol, de három év múlva ezt te is be fogod látni magadról. Tapasztalatból mondom, hogy később csak nevetni fogsz azon, hogy 15 évesen te a barátoddal akartál aludni, és mikor szülő leszel, hálát adsz majd az égnek, amiért anyukád nem engedte, így nem kell álszentnek lenni a saját gyermekeddel - mert akkor te is úgy fogsz rátekinteni, mint gyerekre, akinek ez még "nem való"
Tedd össze a két kezed, hogy ilyen anyukád van: engem 14-15 évesen kivágtak volna otthonról, ha egyáltalán pasizni merek. Nemhogy ott aludni! És semmi bajom nem lett tőle.
Úgyhogy ebben az esetben neked kell alkalmazkodni és elfogadni a helyzetet, mert az a normális, ha anyukád nem engedi meg. És mikor ezt többen mondják neked, talán el kellene gondolkodni azon, hogy igaz :)
Azzal,hogy a fejéhez vágod az érveit,győzködöd,hisztériázol cska épp azt bizonyitod be hogy jogosan nem enged,mert rinyás vagy mint egy kisgyerek.
Egyébként -tudom ez elképzelhetetlen:O-de túl fogod élni ha csak 18 évesen aludhatsz a pasidnál.
az, hogy teherbeeshetsz, csak egyetlen ok, nem biztos, hogy ez jár a fejében, de ez is egy lehetőség, ami miatt nem engedi.
persze hogy nappal is teherbe eshetsz, itt a lényeg, hogy nem akarja rosszul érezni magát, hogy még segédkezett benne azáltal, hogy pluszlehetőséget adott ehhez.
Szerintem azért nem engedi, mert az egy dolog, hogy tudja, hogy lopva nemi életet éltek, de akkor túl nyilvánvaló lenne, ha együtt is aludnátok.
Szerintem is korai egy 15 éves lánynak (maga a szex is) - de ha tartós kapcsolatról van szó (másfél év annak nevezhető), és tényleg szeretitek egymást (szerelmes vagy belé, és nem csak azért vagy vele, hogy neked is legyen barátod, le ne maradj), én lehet, hogy megengedném. De én is nehezen, pedig elég szabadelvű vagyok.
Talán először afelől győzködd, hogy nálatok lehessetek. és ha a srác "véletlenül" lekésné az utolsó buszt??? V(agy Te,amikor náluk vagy?) Utána láthatná, hogy jé, nem lett semmi bajod.
Nekem Anyukám egyetemista koromtól engedte (akkor viszont már egyáltalán nem szólt bele), és ezt elfogadhatónak tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!