Szilveszterre valami jó program?
Figyelt kérdés
Tömblakásban lakunk 2szobás nem olyan nagy de gondoltam áthívom pár barátnőmet, meg a barátomat és még pár srácot úgy kb. 6-an 7-en lennénk. Mert senkinek nincs programja és szórakozhatnánk itthon.. Már csak azt kéne kitalálnom h mit csináljunk.. Tűzijáték meg baromkodás de valamit ki kéne találnom h ne unatkozzunk.. Itt aludnának de nem akarok tv-t nézni velük mert úgy nem nagyon lennénk el.. Tudom h kicsit hülyén hangzik amit írtam de aki megérti és tud valamit az írjon..2010. dec. 21. 21:05
1/7 anonim válasza:
Egykis ivászat nem a sárgaföldig, filmnézés, esetleg lent az utcán baromkodni :)
3/7 anonim válasza:
Esetleg üvegezés?
Az mindig jó móka!:)
Meg persze egy kis ivászat!:)
Én is a barátokkal fogom tölteni a szilvesztert, gondolkoztunk azon, hogy ne vizípipázzunk-e?
Nem fogunk:)
De ti próbáljátok ki!:))
Jobb ötletem nincs:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszii :)
Vizípipázni mi se fogunk de a többi jöhet.. :DD
2010. dec. 21. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!