Ikreim lesznek! Még a férjemnek nem mondtam el szerintem elfog ájulni. Hogy mondjam el? Célozzak rá? Szeretném emlékezetessé tenni!
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!:-)) 26N2010. dec. 21. 12:16
12/19 anonim válasza:
Szerintem várjál karácsonyig (nehéz,nekem is az volt)
s mikor a fánl vagytok mond neki, hogy segítsen dísziteni a szobát. Sorba vegyél elő piros zoknikat a falra, hogy egyet neked, egyet, ezt a picit ide, + ezt a picit is ide! :DDD
13/19 anonim válasza:
Nem tudom mennyire szereti a párod a matekot/rejtvényeket: "Drágám, a nagycsaládhoz ezennel nekünk megvan a 75 %:):)!"
14/19 anonim válasza:
Szerintem először ültesd le. :D Az én férjem anno megfeküdt a hírtől. Kb. 2-3 perc volt, mire fellocsoltam, de nekem is nagy meglepetés volt, amikor azt mondta a doki az első ultrahangon, hogy jól vannak a babák. Addig-addig számolt, amíg kiderült, hogy 3-as ikreink lesznek. (na azért 3 után már mondtam, hogy ne keresgéljen tovább :P) Nagyon sok boldogságot és kitartást nektek, szükségetek lesz rá!
15/19 anonim válasza:
17.33... ez komoly? Tényleg elájult? :D Jézusom, és hármasikrek... Gratulálok!
Kérdező, Neked is! :)
16/19 anonim válasza:
Nekem is rögtön a 2 pár kiscipő jutott eszembe.
Ez valami filmben volt, nem? Először csak az egyiket kapja meg, aztán mikor kiörömködte magát (remélhetőleg :) ), akkor jöhet a másik.... :):)
17/19 anonim válasza:
Igen, tényleg elájult. Közel 2m magas és elég robosztus testalkata van, szóval koppant is. Azóta sem láttam lepadlózni. :D
18/19 anonim válasza:
18.12, na a teremtés koronái... :D
Ezek után, kedves kérdező, tényleg jobb lesz, ha leülteted, bár lehet, hogy akkor meg kapásból rá is jön magától..
19/19 anonim válasza:
Hú micsoda nyálas, hányadék kommentek 🤢🤮🤮🤮🤮🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!