Ki milyen karácsonyra számit Monoriak válaszát várom. Egyébként szerettek itt lakni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 12:05
1/3 anonim válasza:
Én örülök , hogy apám elköltözött Monorról , mert az unokaöcsém (apám öcse és a családja ottmaradt Monoron) elég kétes társasogka keveredik folyamatosan , és az iskola is elég unszinpatikus nekem .
Bár lehet a probléma az unokatesómmal van , mert pl unokanővérem teljesen normális lett , de akkor is egy kisebb városban szerintem nehezebb kikerülni az ilyen bandákat .
És sajnos szomorú karácsonyuk lesz , mert lett pár családi bonyodalom az elöbbiek miatt .
2/3 anonim válasza:
Én csak félig vagyok Monori apám által, de békés karácsonyra számítunk, és mellesleg szeretek Monoron lenni. :)
3/3 A kérdező kommentje:
HülyegyereCk melyik suliba jársz?
2010. dec. 26. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!