Mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Figyelt kérdés
Beatrix és Viktória
Beatrix: Bea, Trixi, Trix, Beátrics, Beatrix
Viktóra: Victoria, Viki, Vix stb.
(becenevek stb.)
2010. dec. 20. 19:39
1/19 anonim válasza:
A Beatrix név az tetszik,de a Vktória nem tartozik a kedvenceim közé.
3/19 anonim válasza:
A két legszebb női név szerintem. Becézésekből nekem a Viki és a Bea tetszik legjobban.
4/19 anonim válasza:
A Beatrix tetszik, főleg a becézései közül a Bea és a Trixi :D
A Viktória nem annyira.
5/19 anonim válasza:
Viktória nevet nem szeretem. A Beatrix elmegy, de az x miatt annyira az sem.
6/19 anonim válasza:
Mindkét név tetszik, de szigorúan becézés nélkül. A Viki még elmegy (habár nekem akaratlanul is a wikipédia jut eszembe), de a Bea... szerintem nem véletlen, hogy egyből Bejja asszonyra fókuszálok, noha nem szoktam nézni azt a színvonalas műsört (sőt, bulvárlapokat sem olvasok)
7/19 A kérdező kommentje:
Nekem is inkább csak a Beatrix önmagában nagyon tetszik :)
A Viki is de csak ebben a formában :)
2010. dec. 20. 19:54
8/19 anonim válasza:
Beatrix nem tetszik.Van egy ismerősöm akit így hívnak.
De a becézése a Trixi már nagyon szép :)
Viktória sem tetszik így. A Viki már jobban :D
9/19 anonim válasza:
Nekem a Beatrix név nem tetszik, amire rá tesz egy lapáttal, hogy negatív személyeket párosítok hozzá, tapasztalatok miatt. Tudom, hogy nem szabadna általánosítani, de sajnos ez van.
A Viktória tetszik, és nem csak amiatt, hogy engem is így hívnak. Vix becézését még nem hallottam, de nem is tetszik.
10/19 anonim válasza:
Beatrix tetszik. De Vikikkel Dunát lehet rekeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!