Mit tegyek? Nagyon elszomorodtam. Totál megalázó. Rosszat tettem?
felregisztráltam egy közösségi oldalra...és bejelöltem az exem haverját. erre irt 1 levelet, h ismer-e...leirtam ki vagyok. erre megkérdezte, h miért szakitottunk, leirtam 1sorban a lényeget.
De felléptem az exem msn oldalára, ami bejelentkezve maradt:S és pont a sréc irt rá, h bejelöltem meg minden...és ilyeneket irt neki a srác, h az én leveleimet ő elsem olvasta meg minden...
a volt pasimmal jóban vagyunk, elmondtam neki h hány levelet váltottunk és mivolt benne...
a srác gúnyolódott rajtam.
most egy jelölés miatt ezt kell csinálni??? Nem lett vna kötelező elfogadnia...
De ha gúnyolódik miért meséli el az exemnek???
A volt barátom persze csak ilyen "aham"okkal reagált neki...
Jó fejnek akar tűnni az exed előtt. Úgy gondolja, mivel szakítottatok, biztos haragszik rád és tetszik majd neki, ha bunkón viselkedik az irányodba. De, amint mondtad, jó viszonyban maradtatok a volt barátoddal és ő nem is nagyon reagált rá, tehát észre fogja venni magát, hogy a volt barátod nem vevő rá, hogy kibeszéljenek. Vagy az is lehet, hogy pont ez a jó viszony nem tetszik neki, valamiért téged tart hibásnak a volt barátoddal való szakításért és ezért be akar mártani előtte, nehogy véletlenül megint összejöjjetek.
Nem kellett volna magadat törölni. Szarni rá, és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!