Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben mi a teendő?

Ilyen helyzetben mi a teendő?

Figyelt kérdés
Szóval adott egy helyzet, a kicsapongó éltű, felelőtlen édesapa veri az édesanyát(látható jeleket hagyva) a 8 éves kislányuk előtt, aki viszont lelkileg nem bírja és félő hogy akár össze is omolhat. Aki volt ilyen halyzetben itt segítsen! Mit tehet ilyenkor az anyuka(aki egyébként biztos, bár nem sokat fizető állással bír, és az utolsó forintjait is a lányára költi, és nagyon törődik a kicsivel), ha a körülmények miatt lelkileg instabillá nyilvánítják? Az apuka megkaphatja a gyereket bizonyított családon belüli erőszakkal?? Akinél volt ilyen eset, legyen szíves írjon, segítsen! Köszönöm.
2010. dec. 18. 22:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Na de meg van fenyegetve! Ha feljelenti, vagy a bíróságon azt mondja kell a gyerek, akkor férj megöli őt. Így kijelentette neki. Bizonyítani persze ezt nem lehet :(
2010. dec. 22. 22:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi a teendő ilyen helyzetben?!Nehéz kérdés,és sok nehéz válasz és lehetőség van rá.

Vállalja a kockázatot,és kiáll a gyermekéért a fenyegetés ellenében,De mint mondtam kockázatos.Nem tudom hány éves a kisgyerek,de gondolom nem olyan pici gyerekről van, szó,ha elmúlt 12 éves,biróságon már beszámitható szóbeli akarata van.Úgy értem figyelmebe veszik,ha a gyerek mond valamit,mittomén pl.hogy hallotta ahogy édesapja életveszélyesen megfenyegette az ő anyukáját,ha ezt és ezt nem csinálja.Érted?!

Tehet az anya másodlagos feljelentést,hogy eltiltsák tőle és a gyermektől az apát,ezért és ezért.Nem kell hozzá látlelet,ez hülyeség.

A legnagyobb baj nem itt van, hanem a rendőrséggel,amig nem folyik vér addig nem nagyon foglalkoznak az üggyel.

Másodlagos teendő,ha más megoldás nincs,bemenni az első boltba,venni egy nagy táskát,összepakolni a cuccokat,és elhúzni jó messzire a gyerekkel.

Harmadlagos teendő,úgy elveretni az illetőt,hogy egy időre még a sétálástól is elmenjen a kedve.Ez utóbbi 60.000.- forintból már megoldható manapság.Én ezt tettem!Fontold meg,hidd el sokat ért!

2010. dec. 22. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!