Ilyen helyzetben mi a teendő?
Mi a teendő ilyen helyzetben?!Nehéz kérdés,és sok nehéz válasz és lehetőség van rá.
Vállalja a kockázatot,és kiáll a gyermekéért a fenyegetés ellenében,De mint mondtam kockázatos.Nem tudom hány éves a kisgyerek,de gondolom nem olyan pici gyerekről van, szó,ha elmúlt 12 éves,biróságon már beszámitható szóbeli akarata van.Úgy értem figyelmebe veszik,ha a gyerek mond valamit,mittomén pl.hogy hallotta ahogy édesapja életveszélyesen megfenyegette az ő anyukáját,ha ezt és ezt nem csinálja.Érted?!
Tehet az anya másodlagos feljelentést,hogy eltiltsák tőle és a gyermektől az apát,ezért és ezért.Nem kell hozzá látlelet,ez hülyeség.
A legnagyobb baj nem itt van, hanem a rendőrséggel,amig nem folyik vér addig nem nagyon foglalkoznak az üggyel.
Másodlagos teendő,ha más megoldás nincs,bemenni az első boltba,venni egy nagy táskát,összepakolni a cuccokat,és elhúzni jó messzire a gyerekkel.
Harmadlagos teendő,úgy elveretni az illetőt,hogy egy időre még a sétálástól is elmenjen a kedve.Ez utóbbi 60.000.- forintból már megoldható manapság.Én ezt tettem!Fontold meg,hidd el sokat ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!