Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek letezik igazi...

Szerintetek letezik igazi szerelem?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 14:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Létezik,nekünk sincs többszázezres fizunk,de van időnk a szerelemre.3 éve élünk együtt...:)
2010. dec. 21. 15:01
 22/29 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem itt két lehetőség áll fenn. Egyik sem jó.

Ha igen, akkor a világ legátlagosabb dolga. Hisz mindenki szerelmes a párjába, azért vannak együtt. Mindegy, hogy a szerelem tart még, véget ért, vagy majd egyszer eljön, mindenféleképpen igazi, hisz másmilyen nem létezik. Amit épp megélünk, az számunkra igaz. (És milyen furcsa, hogy amikor lelki társakat kreáltak nekünk, pont ugyanabba az országba születtünk. Bámulatos.)

Ha nincs, akkor az emberek olyan embereket neveznek a párjuknak, akikkel csak azért vannak együtt, mert félnek az egyedülléttől, a társadalom megvetésétől. Társas magányban élnek, mert azt hiszik, a szerelem illúziója egyenlő a szerelemmel, de valójában nem boldogok.

2010. dec. 21. 16:13
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek benne, bár nem találkoztam még vele, elég fiatal is vagyok, mondjuk abban csak reménykedni tudok, hogy képes leszek még szerelmes lenni. De olyan jó ha látod az idős párokat egymás kezét fogni... Szüleim kb 40 évig éltek házasságban, nagyon szerették egymást, bár néha természetesen veszekedtek... Szeretném én is úgy megtalálni a párom, mint ahogy apukám megtalálta anyukámat aki mellette volt bármi történt...
2010. dec. 21. 17:05
 24/29 anonim ***** válasza:
18.47. irigylem a feleségedet :)
2010. dec. 21. 21:56
 25/29 anonim ***** válasza:
15:01-es vagyok.Mi elég fiatalon találtunk egymásra 3 éve.Most 23 vagyok a párom 22 lesz nemsokára,de mindketten tudjuk ,hogy együtt éljük le az életünket.Együtt élünk,tervezzük a jövőnket,sok jó és rossz dolgon mentünk már együtt keresztül,de kitartunk,mert a szerelmünk ezen átsegit minket.Aki még nem talált rá az igazira,kitartás.Ne keressétek görcsösen,én sem tettem.Ha anno egy barátnőm nem találkozik a pasijával,akkor én sem ismertem volna meg a páromat,mivel az ő (most már exének) a haverja a szerelmem.Ez a sors...Nekünk találkoznunk kellett.És mint minden pár,mi is veszekszünk,sokszor csinálunk a bolhából elefántot,de attól még nagyon szeretjük egymást...Mellette vagyok igazán és elöször önmagam.És ez fontos.
2010. dec. 22. 09:48
 26/29 anonim ***** válasza:
Ritka a hosszú ideig tartó boldog házasság, én is ezt láttam. Én magam is úgy éreztem, hogy megtaláltam a másik felem, de elég csúnyán bánt velem, megalázott. Úgy érzem, hogy mindig szeretni fogom. Hát, mindenkinek nem sikerülhet az élet. Az biztos, hogy engem egy életre megváltoztatott, és megismertetett a saját határaimmal, és átéltem egy kis halált, elvesztettem az egyik felét az életemnek, és minden leendő boldogságtól megfosztott. Az az igazság, hogy csak az emberi célok érnek igazán sokat, az emberektől meg nem árt egy egészséges távolságot tartani, de ha így teszel, akkor az már tényleg nem a valódi szerelem. Van, akinek sikerül a szerelem, ahol még nem vagy összetört, és ahol még nem tartasz távolságot, amikor még nem adtad másnak a szíved, de tényleg ritka. Ha már egyszer szerettél, már csak az illúziója marad a szerelemnek, és a legtöbb ember ebben létezik, vagy csak egyszerűen igazán sose volt szerelmes, és mégis azt hiszi, hogy az. Az élet kegyetlen, nagyon kegyetlen és fájdalmas, és engem a céljaim tartanak életben.
2011. jan. 20. 23:21
 27/29 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

És hát a cél önmagunk kiteljesítése, és ebben teljes értékű társat az első szerelmi csalódás után már nem találsz úgyse, mert úgyse fogod senkinek se többé olyan teljes értékűen odaadni a szíved. Az élet illúziója ezután a boldogság, a teljesség.

És persze a varázsszó a remény, hogy az emberek ennek ellenére is reménykednek, holott tudják, hogy ez ostobaság.

2011. jan. 20. 23:23
 28/29 anonim ***** válasza:
Megint az utolsó vagyok. És azt hiszem, hogy csak egy igazi szerelem létezik, amikor tényleg azt érzed, hogy ő a másik feled, csak egyetlen ilyen szerelem létezik.
2011. jan. 20. 23:24
 29/29 anonim válasza:

Ha te nagy szerelnek érzed, akkor az igazi. Az mindegy, hogy utána átvágott, vagy jobban megismerted.

Ha érzed azt az óriási lángot és boldogságot, akkor az igazi, akárhogy alakul később az a kapcsolat.

Az én legnagyobb szerelmem csak pár hétig tartott. Nem illettünk egymáshoz, de az volt életem legszebb pár hete. Ha nem lett volna, ki tudja hol tartanék most.

2012. márc. 19. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!