Szerintetek letezik igazi szerelem?
Szerintem itt két lehetőség áll fenn. Egyik sem jó.
Ha igen, akkor a világ legátlagosabb dolga. Hisz mindenki szerelmes a párjába, azért vannak együtt. Mindegy, hogy a szerelem tart még, véget ért, vagy majd egyszer eljön, mindenféleképpen igazi, hisz másmilyen nem létezik. Amit épp megélünk, az számunkra igaz. (És milyen furcsa, hogy amikor lelki társakat kreáltak nekünk, pont ugyanabba az országba születtünk. Bámulatos.)
Ha nincs, akkor az emberek olyan embereket neveznek a párjuknak, akikkel csak azért vannak együtt, mert félnek az egyedülléttől, a társadalom megvetésétől. Társas magányban élnek, mert azt hiszik, a szerelem illúziója egyenlő a szerelemmel, de valójában nem boldogok.
Utolsó vagyok.
És hát a cél önmagunk kiteljesítése, és ebben teljes értékű társat az első szerelmi csalódás után már nem találsz úgyse, mert úgyse fogod senkinek se többé olyan teljes értékűen odaadni a szíved. Az élet illúziója ezután a boldogság, a teljesség.
És persze a varázsszó a remény, hogy az emberek ennek ellenére is reménykednek, holott tudják, hogy ez ostobaság.
Ha te nagy szerelnek érzed, akkor az igazi. Az mindegy, hogy utána átvágott, vagy jobban megismerted.
Ha érzed azt az óriási lángot és boldogságot, akkor az igazi, akárhogy alakul később az a kapcsolat.
Az én legnagyobb szerelmem csak pár hétig tartott. Nem illettünk egymáshoz, de az volt életem legszebb pár hete. Ha nem lett volna, ki tudja hol tartanék most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!