Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek letezik igazi...

Szerintetek letezik igazi szerelem?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 14:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Mindig azt érzi igazinak az ember, amiben éppen van.

Így létezik. :)

(csóró vagyok és 5 éves kapcsolattal rendelkezem, amiben a férfi sem valami pénzes)

2010. dec. 18. 15:33
 12/29 anonim ***** válasza:
64%
Én már nem hiszem.. szerintem csak tinikorban létezik szerelem érdek nélkül. Később az ember már megpróbál az agyával is gondolkodni, hogy csak olyannak kezdjen, aki nem vágja át, és aki mellett esetleg családot mer vállalni. Ez pedig már nem feltétlen szerelem..
2010. dec. 18. 15:48
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
A kamaszkori fellángolások nem szerelmek. Az igazi szerelem az, amikor megtalálod a tökéletes társat, akinek minden porcikáját szereted, még a kis furcsa bolondságait is, amit mások benne hibának tartanak, azok számodra az izgalmas egyénisége részei, akivel a zsíroskenyér is finom, amikor az is boldogságot okoz, hogy fáradtan a talpát masszírozhatod, amikor az ősz tincseit is vonzónak tartod, akivel az is csodás élmény, ha eláztok együtt egy nyári záporban. Ilyen szerelemben élek 28 éve a feleségemmel.
2010. dec. 20. 18:47
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmes vagyok, viszonyt szeretnek, és nincs érdek a kapcsolatunkban, csak annyi, hogy a legnagyobb ajándék számunkra hogy a másik viszont szeret :)

:) a szerelem a legjobb dolog az életben, ha viszonzásra talál

2010. dec. 20. 22:53
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
És a legrosszabb, ha nem...
2010. dec. 20. 23:33
 16/29 anonim ***** válasza:
72%

18:47-es, irigyellek téged.

Én nem hiszem, hogy túl gyakran találna egymásra így két ember, mint ahogyan ti ketten. Én is képes vagyok erre a feltétlen szerelemre, de sajnos még nem találtam olyan embert, aki ezt megérdemelné. Ha valaki egyszer csalódott, akkor már sohasem fog ugyanúgy hozzáállni egy kapcsolathoz.. legalábbis szerintem már senki nem adja úgy oda a szívét, inkább tart egy kis távolságot, hogy érezze, a másik nélkül is képes lenne életben maradni. Persze lehet csak én érzem így, és ha egyszer utamba sodorja azt a bizonyos embert a szél, akkor változik majd a véleményem.

2010. dec. 21. 00:04
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

szeretném azt hinni, hogy létezik, de leginkább az lenne jó, ha nem kerülne tovább...

23f

2010. dec. 21. 07:46
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondsz valamit, elöttem szóló ;))

21N

2010. dec. 21. 07:56
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kamaszkori fellángolás volt, 16 évesek voltunk.Ennek már 15 éve, és ma is boldogok vagyunk együtt, neveljük szerelmünk gyümölcsét, aki már szinte kamasz, és néha ámulva nézi, hogy mi még mindig szerelmesek vagyunk egymásba.Nekünk ez az igazi szerelem.
2010. dec. 21. 10:42
 20/29 anonim ***** válasza:
De érdekes, én is úgy vagyok,mint az előttem szóló. 15 évvel ezelőtt 15 évesen ismertem meg a férjemet,már van egy 1,5 éves kislányunk is, nagyon szeretjük egymást, a miénk tényleg egy igazi szerelem.
2010. dec. 21. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!