Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, akinek az idei...

Van olyan, akinek az idei lesz a legrosszabb karácsonya?

Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 11:46
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
77%

13:00-as

szerintem mindenkinek más gondja van. oké persze az a legnagobb veszteség ha elveszítünk valakit de pl annak a családnak ahol a kisgyerek vasútat akar és nincs rá pénz is nagyon rossz lehet. mikor a kisgyereknek karácsony napján el kell monadni hogy hát nem kapott semmit.. meg gondolj bele milyen azért a karácsony karácsonyfa nélkül pláne kisegyerekes családokban...

2010. dec. 17. 13:05
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, itt a többiek azon törik magukat, hogy egymásnak szebbé tegyék a karácsonyt. és sztem egy pár éves gyereknek magyarázd el, ahogy tudod, h esetleg miért nincs karácsonyfa, vagy ajándék. mindenki szeretné pótolni, amit csak lehet. a válaszokat olvasva komolyan hálás vagyok, hogy nekünk mindenből jut és együtt lehetünk...
2010. dec. 17. 13:05
 33/40 anonim ***** válasza:
83%
A családtagokat akik elveszítették nos rajtuk itt a válaszokkal segíteni nem tudunk, csak részvétet nyilvánítani. Viszont akiknek fenyő vagy ajándék gondjuk van, rajtuk lehet segíteni, ezért reagáltunk főként arra. Ez nem jutott eszedbe?
2010. dec. 17. 13:22
 34/40 anonim ***** válasza:
70%

Ne veszekedjetek:)

Egy anyát nem lehet visszahozni, és én konkrétan nagyon utálom, mikor sajnálkoznak.

De azon, h nincs pénzük fenyőre, vagy vasútra, az egész más, nem maguknak kértek ők se ajándékot, hanem a kicsiknek. Nem hiszem, h nagyon tudunk segíteni, már arra is gondoltam, h kiírok egy kérdést, hátha van valakinek egy elfekvő vasútja, mert mondjuk a gyerek nem szereti, hátha odaadná. De az itteni válaszadót sem ezzel szeretném megsérteni, de ha ő írja ki, biztos töröltetik...

Szerintetek? Honnan lehetne egy villanyvasutat szerezni?

2010. dec. 17. 13:40
 35/40 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon sajnálom akinek tragédia lett a Karácsonyból, próbáljatok a gyerekek kedvéért valóban békésen tölteni az ünnepet, meglátjátok így is hoz majd szépet az ünnep!

Egyévként turkálókban (jómagam nem szeretem de ha nem lenne más megoldás..) lehet játékokat kapni, plüssöket, kisfiújátékokat (autók, ilyesmik). Párszáz forintért, szóval ennyit mindenki megengedhet ha a gyerekről van szó. Ha már nem vehetem meg a bolti vadiújat akkor legalább keresgélhet az ember ilyen boltokban is, hogy legyen valami a gyereknek a fa alatt.

Szép Karácsonyt mindenkinek, próbáljátok a legjobbat kihozni belőle, főleg a gyerekek kedvéért! De a magatokéért is.

2010. dec. 17. 14:12
 36/40 anonim ***** válasza:

Kedves Válaszoló (13.00)

Ne haragudj az emberekre, akik ott segítenek, ahogy tudnak. Sajnos, ha valakit elveszítünk, azt már senki nem tudja pótolni és ha nem közeli ismerősről van szó, még igazán érzelmi támaszt sem tud nyújtani. Tudom, mert sok szerettemet veszítettem el az utóbbi években és nagyon együttérzek azokkal akik az első Karácsonyukat olyasvalaki nélkül, aki fontos szerepet játszott az életükben. :(

Visszahozni, sajnos nem tudjuk őket.

Csak azoknak tudunk esetleg segíteni, akik anyagi gondokkal küszködnek, akik esetleg a gyereküket szeretnék boldoggá tenni egy aprócska ajándékkal, de nincs rá pénzük.

A mi Karácsonyunk, remélem, nem lesz nagyon rossz. Ami elronthatja, azok a családi konfliktusok. Azért ezeket megpróbáljuk kiküszöbölni.

Karácsonyfánk lesz, szerencsére egy ismerőstől olcsón kapunk töveset. Ajándék, igaz nem lesz alatta, de egy-két apróságot már vettünk magunknak, amire szükségünk volt, úgyhogy betudjuk előzetes karácsonyi ajándéknak. Úgyhogy nem túl gazdag, de remélem, békés Karácsonyunk lesz.

Mindenkinek boldog, szeretetteljes ünnepeket kívánok! :)

2010. dec. 17. 14:44
 37/40 anonim ***** válasza:
0%
Egyet értek 13-assal. Én is voltam gyerek, nálunk is volt olyan év, hogy azt mondták idén szegény karácsonyunk lesz, mert nincs lóvé. Megértettem, hiába kisgyerek voltam. Mert tudtam, hogy szeretnek és nem szívatásból nem kapok semmit. Ezt meg kell értse egy kisgyerek, aki nincs elkapatva, elkényeztetve és valóban szeretet veszi körül. Egy karácsonyt lehet békében, meghitten tölteni ajándékok nélkül, ahogy teszik sokan. Ha valakinek szüksége van segítsége gondolom azt kér az illetékestől. A válasz a kérdésre: Igen van. Sokan. Kinek az, hogy nem talált megfelelő díszt a fára, kinek az, hogy csak kicsi fája lesz, kinek az, hogy nem lesz. Valakinek elhunyt a gyereke, valakinek nem kap ajándékot a gyereke. Mindenkinek a saját baja a legnagyobb, azt mondják.
2010. dec. 17. 15:09
 38/40 anonim ***** válasza:

sziasztok.

sajnos nekünk sem lessz tökéletes a karácsonyunk elvetéltem majdnem 6 hetesen,közel 1 évet vártunk rá.de az élet megy tovább,nem áll meg.

2010. dec. 17. 16:04
 39/40 anonim ***** válasza:
71%

Én csak azt nem értem hogy miért van az hogy valakinél nincs ajándék a fa alatt....nem arra gondolok hogy miért nem vett valamit hiszen tudom hogy kemény határ az anyagi határ, mi is küzdöttünk ezzel, és nem is úgy értem hogy az ajándék a fontos, DE: ha nincs pénz, akkor legalább saját kezűleg nagyon jópofákat lehet csinálni, de ha valaki nem kreatív, akkor is legalább egy csokira vagy fincsi borra (mi például férjemmel imádjuk a vörösbort és 500-ért is van finom) vagy a gyereknek egy bonbonra ki lehet szorítani. Tudom hogy valakinek 500 sincs, ez is érthető de akkor kell a fantázia.

Amikor kicsi voltam nekem egyszer szüleim saját kezűleg csináltak babaházat kartonból. Egyik legemlékezetesebb ajándékom egész életemből :)

Szóval valóban nagy gond ha nincs pénz de azt legalább lehet orvosolni ha kicsit kreatívabb az ember, de ha tragédia övezi a Karácsonyt az sokkal borzalmasabb mert azt valóban nem tudom megoldani 500 forintból.

2010. dec. 17. 16:19
 40/40 anonim válasza:
erről van szó az anyuka nem magának kért ajándékot meg fenyőt hanem a kicsi miatt nem szeretné szomorú nak és csalódottnak látni karácsonykor gondolj csak bele
2010. dec. 18. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!