Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, akinek az idei...

Van olyan, akinek az idei lesz a legrosszabb karácsonya?

Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 11:46
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

nekem mindenképp a tavalyi volt a legrosszabb, szenteste (pontosabban szentreggel) vesztettem el édesanyámat.

Annál az idei csak jobb lehet!

Bár nem tartok nagy karácsonyt, nekem ez a nap gyásznap, de a fiamnak kell a karácsony hangulat.

2010. dec. 17. 12:19
 12/40 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy nem csak mi állunk ilyen sz@rul.Sajnos, hogy ez van.Karácsonyfánk azért lesz, mert évek óta van egy mű.Kaja is lesz,- jó nem libamáj -, ajándék...Hát azt hiszem az idén az el fog maradni, a fiamnak kinéztem egy csekélységet, de szerintem örülni fog neki.

Én is úgy vagyok vele, hogy másnak még lehet, hogy ennyi sincs.Van házunk, azért nem éhezünk, majd talán jövőre jobb lesz.

2010. dec. 17. 12:21
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 12:12-as válaszoló!

Nagyon aranyos vagy, már én is körbenéztem az összes lehetséges helyen, de eggyikre sem futja,sajnos minden 500 Ft-ot meg kell nézni, hová teszünk... Kisfiúnk sajnos csak egy könnyebben kirakható,olcsóbb puzzlet kaphat. Majd talán jövőre megkaphatja.

2010. dec. 17. 12:23
 14/40 anonim ***** válasza:

Nézd csak, ez egy forinton áll, és holnap vége, lehet, h ennek is örülne a kisfiad!

[link]

Ha segítség kell, szólj, tudok rá licitálni, stb!

2010. dec. 17. 12:25
 15/40 anonim ***** válasza:
Jaj, bocsi, nincs hozzá mozdony:(
2010. dec. 17. 12:26
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi már túl vagyunk életünk legszomorúbb Karácsonyán, legalábbis remélem, hogy ennél rosszabb már nem lesz soha. Tavasszal megszületett a kisfiunk, én itthon maradtam, októbertől már csak gyedet kaptam, erre a férjemet a saját bátyja (akkoriban egyben a főnöke is) máról holnapra kitette az állásából, még felmondási időt sem kapott azzal indokolva, hogy rosszul megy az üzlet. Akkor indult a fűtési szezon is, minden tartalékunk elment, semmire nem mertünk költeni, nehogy a kisbabával fűtés nélkül maradjunk. Karácsonykor erőlevest ettünk (Maggi kockából) házi griznokedlivel, utána pedig grízestésztát. Karácsonyfánk nem volt, gondolhatjátok, hogy ajándék sem. De örültünk, hogy meleg volt, egészségesek voltunk mindhárman és kész. Azért másképpen képzeltük az első igazi családi Karácsonyt...
2010. dec. 17. 12:26
 17/40 anonim ***** válasza:
75%
Hát nekem most váltak el a szüleim. Anyunál vagyunk...apunak semmi pénze sincs. Ő nem csinál karácsonyt se, se szilvesztert és semmit. Tesóm persze még kicsi, és ő teljes hévvel várja a Jézuskát...és így hogy mennyünk apuhoz, hogy semmi??? Na mind1. Sokszor apu azt hiszi, hogy amiért nincs pénze, nem szeretjük. pedig ez nem igaz!!! Nem várom ezt az egész rohadt karácsonyt! Szeretet ünnepe?? Pff.
2010. dec. 17. 12:28
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez viszont jó!Nekem már az is eszembe jutott, h elfogadnád-e tőlem?

2010. dec. 17. 12:28
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Lyalya !

Köszönöm szépen! Amint hazaérek,megbeszélem férjemmel, ha télleg ilyen olcsó marad.Nem számít hogy nincs hozzá mozdony, ennek is nagyon fog örülni. :) Köszönöm mégegyszer!

2010. dec. 17. 12:31
 20/40 anonim ***** válasza:
figyu, ez 4 óra múlva lejár, fix ár, tehát most kell leütni, estére már nem lesz meg!
2010. dec. 17. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!