Mit tanácsoltok? A férjemet hívta a régi főnöke a balatonra dolgozni.
Mikor még csak együtt jártunk a férjemmel,volt 2 nyár mikor lent dolgozott a balatonon.Azóta összeházasodtunk és van 3 gyermekünk.4 éves 2 éves és egy 6 hónapos. Felhivta valamelyik nap a régi főnöke a balatonról és hivta,hogy menjen le dolgozni nyáron,utánna pedig tud neki munkát Ausztriában. Viszonylag jól keres itthon,de most majdnem a 3szororsát kapná. Szóval pénzbe jó lenne,mert ugye laksáhitelünk és kocsihittelünk is van. Meg rengeteg a kiadás.
De nyáron egyáltalán nem jönne haza,utánna max 1 hétre és menne tovább Ausztriába.Én nagyon félek,hogy a gyerekeket megviselné,a két nagyobbik rajong az apjáért. Nem beszélve a házasságunkról.
Szeretne menni,kérdezte,hogy mit gondolok,de nem tudom.Kavarognak a gondolatok a fejemben A pénz miatt jó lenne,de viszont,én itt maradok 3 gyerekkel. Ugymond segítség nélkül. A nagyszülők is dolgoznak. Rájuk se tudok mindig számítani. Ha orvoshoz is vinni kell valaemlyiket(vagy mind a hármat) a férjem segít.
Egyébként ha most nem menne,akkor jövőre is szívesen várnák.
Délután beszélni akakr velem erről és én tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!