Csak nekem nem igazán boldog a karácsony? 17/L
Sajnálom, hogy ilyen a családod, de még rosszabb volna, ha karácsonykor szeretet színlelnétek, ha nincs :(:(
Nincs nagymamád ahová el tudsz menni?
Ha nincs együtt a család, legalább nem marják egymást állandóan... Ez is jobb, mint végigrettegni az ünnepeket, ki mikor szól egy rossz szót, amire robban a bomba. Én már csak karácsonyi rémálomnak nevezem az advent elejétől január közepéig tartó időszakot...
Hál'Isten nem otthon vagyok (bár szívesebben nevezem otthonomnak azt a helyet, ahol most vagyok, mert itt vagyok boldog), így legalább az advent nagy része nyugiban telt, és bár még csak holnap kell mennem, már alig várom, mikor jöhetek vissza.
Attól h karácsony lesz nem áll meg az élet.
Én már 14 évesen rájöttem h mindig volt és lesz veszekedés/összekapás pl az égősoron díszeken stb.
Fogd fel átlagos napnak. Én is így teszek majd.
18/F
Szia.
én 16 éves lány vagyok, és nálunk sincs úgy karácsony. Anyukámmal és bátyámmal leszek itthon és nézzük majd a tv-t kb.. Nálunk sincs egy égősor sem, semmi. max majd 1 gyertya :/ 3 éve ez van, és 3 éve karácsonyfánk sincs. Nekünk ugy fog eltelni ez a karácsony mint egy átlagos nap.
Sose szerettem a karácsonyt. ://
16/L
Miért nem szerzel valahonnan egy nagyobb fenyőágat, pár szem szaloncukrot, csinálnál rá díszeket, kicsit feldíszítenéd a lakást, gyújtanál pár szép, illatos gyertyát, csinálnátok anyukáddal valami fincsi vacsit, szólna egy kis zene, beszélgetnétek... Máris meglenne a Karácsonyi hangulat.
Mi is csak ketten leszünk a párommal Karácsonyeste. Ezt már nagyon várom.
Aztán másnap benézünk a rokonokhoz, de semmi családi ebéd, vagy vacsi, csak boldog Karácsonyt kívánunk és kész.
Persze, hogy minden rokon a saját családjával van. A Karácsonyeste nálunk is a legszűkebb családé. Ez így volt gyerekkoromban is, csak mamámék jöttek át, mert ők nagyon közel laktak.
Karácsony másnapján már jöttek a rokonok, vagy mi mentünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!