Az a gyerek aki 1997 januárjában született, most hanyadikos az általános iskolában?
Figyelt kérdés
Ha januárban született akkor nem évvesztes gondolom, tehát ha nem bukott és minden a normális rend szerint ment, akkor hanyadikos lehet?:)2010. dec. 16. 18:41
31/34 anonim válasza:
én 97 márciusi vagyok és 7-es voltam akkor:) most megyek 10.be :)
32/34 anonim válasza:
Így lassan 14 évvel a kérdés után én 1997.novemberében születtem és képzeljétek el én a 8-at töltöttem 1.osztaly novembereben
33/34 anonim válasza:
De régi kérdés, ehhez még én is hozzászóltam, de akkor jól le lettem pontozova. Én emlékszem, hogy hétévesen mentem iskolába és a testvérem is. Testvérem és unokahúgom is februári, én júliusi.
Mindhárman hétévesen mentünk iskolába. A kérdező arról írt, aki januári, általában hatévesen megy suliba. De előfordulhat, hogy hét. Szerintem ez nem feltétlenül baj.
34/34 anonim válasza:
Én nekem nem fogjátok el hinni,de rengeteg túl koros osztálytársam is volt iskolás koromban én meg talán a legfiatalabbak közé is tartoztam mert voltak 1996-os osztálytársaim is és 2013-ban ballagtunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!