Ha betöltöm a 16-ot, anyám kiírathat a gimiből és kidobhat?
Sokfajta kidobás létezik. Ismerősömnek gazdagok az ősei, 14 éves kora óta saját lakásban él tőlük függetlenül, kb 3 havonta találkoznak. Bizonyos értelemben ez is kidobás, igaz pénzelik, de az édeskevés önmagában...szerintem.
18 éves korodig tanköteles vagy, tehát suliból nem írathat ki, de attól még kirakhat.
mi a helyzet pontosan.. leírod?
az én anyám is ezzel fenyegetett..csak sajna ő idegbeteg, neurológus szerint
Elég feszült mostanában az egész család... Anya azon akadt ki, hogy nem pakoltam be a mosogató, nem takarítottam magam után, nem raktam rendet, stb.
Valahol tényleg igaza van, de azért nem kellett volna közölnie, hogy három hónapom van rá, hogy összekapjam magam, mert kirak.
Na nem baj. Mostantól nem a családomként gondolok rájuk, hanem mint főbérlőkre. Ugyan nem fizetek, hanem csak elrendezem magam után a dolgokat.
Mert egy főbérlő bármikor kirakhatja az albérlőt, de egy igazi, szerető család nem tenne ilyet.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!