Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha betöltöm a 16-ot, anyám...

Ha betöltöm a 16-ot, anyám kiírathat a gimiből és kidobhat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 13:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Sokfajta kidobás létezik. Ismerősömnek gazdagok az ősei, 14 éves kora óta saját lakásban él tőlük függetlenül, kb 3 havonta találkoznak. Bizonyos értelemben ez is kidobás, igaz pénzelik, de az édeskevés önmagában...szerintem.

18 éves korodig tanköteles vagy, tehát suliból nem írathat ki, de attól még kirakhat.

2010. dec. 16. 14:04
 12/19 anonim ***** válasza:
A tankötelezettség azt jelenti, hogy tanulni kötelező 18 éves korig. Ha nappali tagozaton akarsz továbbtanulni, akkor az alatt is el kell tartaniuk.
2010. dec. 16. 14:25
 13/19 anonim ***** válasza:
gimiből nem, csak a lakásából.
2010. dec. 16. 14:30
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát ez nem éppen megnyugtató.
2010. dec. 16. 14:38
 15/19 anonim ***** válasza:

mi a helyzet pontosan.. leírod?

az én anyám is ezzel fenyegetett..csak sajna ő idegbeteg, neurológus szerint

2010. dec. 16. 15:13
 16/19 A kérdező kommentje:

Elég feszült mostanában az egész család... Anya azon akadt ki, hogy nem pakoltam be a mosogató, nem takarítottam magam után, nem raktam rendet, stb.

Valahol tényleg igaza van, de azért nem kellett volna közölnie, hogy három hónapom van rá, hogy összekapjam magam, mert kirak.

Na nem baj. Mostantól nem a családomként gondolok rájuk, hanem mint főbérlőkre. Ugyan nem fizetek, hanem csak elrendezem magam után a dolgokat.

Mert egy főbérlő bármikor kirakhatja az albérlőt, de egy igazi, szerető család nem tenne ilyet.

Köszönöm a válaszokat.

2010. dec. 16. 15:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez szomorú hogy főbérlőnek tekinted a családodat,boldog család lehetttek...
2010. dec. 16. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:
kedves utolsó ez nem a kérdező hibája
2010. dec. 30. 21:34
 19/19 anonim ***** válasza:
én is tudom,csak szomorú...
2010. dec. 31. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!