Ki vagyok merülve, itthon maradtam. De már nincs pofám felmenni az orvoshoz. Mi legyen?
Elnézést a topikválasztásért,de nem tudtam behatárolni,hogy hova írjak,ahol értelmes válaszok is jönnek.
Az elmúlt 2 hétben nem voltam iskolában. 17 éves vagyok,és végre nagy nehezen sikerült egy kis munkát találnom,amit itthon végezhettem(varrtam). Ez sajna muszáj kabát,mert külön élek párommal. Az orvosom nagyon rendes,mindig felajánlja az igazolást,de most már nincs pofám. Hetek óta nem pihentem rendesen,nehezen állok át erre az életmódra,mivel eddig magántanuló voltam,szeptemberben kezdtem a szakmát. Szülői papírt már nem írathatok. Mit csináljak? A védőnő max. egy napot igazolhat,nekem most kettő van.
a családit egyébként próbáltam elintézni,de fiatalkorúként nem írathatom a nevemre+voltak itt más gubancok is a gyámüggyel(pl.öcsém(12) még otthon van anyámmal.apám nem velünk él-és hát mondanom se kell,problémás kölök...
és a szülői lakcím és az enyém közti különbözőség miatt két városban tárgyalták az ügyet-a mostani városomban és ahova anyámék hivatalosan be vannak jelentve-270km távolság,de ő és öcsém is a városban élnek.
megfogadtam,hogy ha 18 leszek,intézem a családit,addig meg hagyom náluk,mivel öcsém is ott van...és marha kevés a pénzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!