Akinek van párja, de még a szüleivel él, azoknál hogy telik a szenteste?
Nehéz ügy, nálunk eddig még minden évben csak rohangálás volt, de idén újraszerveztünk mindent. :)
24-én délben a párom szüleinél ebédelünk, aztán szentestére a szüleimhez megyünk. Aznap este náluk is alszunk.
Aztán 25-én az egyik nagyszülőmet látogatjuk meg délben, délután átmegyünk a párom nagyszüleihez, ahol megint ott lesz majdnem a komplett család.
26-án én távol élő nagymamámhoz utazok, párom úgyszintén, csak másik városba. Sajnos ezt nem tudtuk megoldani, hogy mindketten ott legyünk a másikkal, mert fél nap az út kocsival. Így 26-án este a párom szüleinél találkozunk, így ér véget nekünk a karácsony idén. :)
Szia! párom dolgozik 23.-án v aznap este v 24-én reggel lemegyünk vidékre kettesben és várhatóan 26.án jövünk vissza az ő anyujához +tesói+nekik a gyereki egy karácsonyi ebédre. és 26.-a du/este leszek otthon. szüleink elváltak, az ő anyja nyugdíjas meg lehet h a lányánal lesz szenteste(jelenleg csak anyagi okok miatt él együtt párom az anyjával), az én apum vszinű dolgozni fog(taxis) anyut még nemtudom, lehet h dolgozik ő is majd(ápolónő) de ha otthon lesz akkor se gond neki h nem vagyok otthon már megbeszéltük előre.:)
20L
Csak apám van, akit látni se akarok, ezért pároméknál töltöm a karácsonyt. Ott nem zavarok senkit, sőt, az anyukája szívesen lát, párom meg legalább nem unja halálra magát a nagy politikai viták közepette.
Lehet megkövezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!