Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 20 éves lány...

Szerintetek egy 20 éves lány örülne, ha karácsonyra parfümöt kapna ajándékba?

Figyelt kérdés

A keresztlányomról lenne szó. 20 éves, nagyon bájos kislány. Szereti a virágokat ezért mindenféleképpen egy virágos, nem túl tolakodó illatot keresek neki. Ha jól tudom most az Estée Lauder: Pleasures parfümöt használja, de nem akarok neki egy ugyanolyat venni. Szerintetek milyen illat passzolna hozzá? Tanácstalan vagyok.

Mondhattok drágább parfümöket is, az a lényeg, hogy nagyon jó illata legyen!

2010. dec. 15. 11:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
75%
Ajánlanám a Christian Dior-Addictot vagy a Clinique-Happy to be parfümöt, ez a kettő az én kedvencem, finom virágillattal. Régebben én is használtam a Pleasurest, lehet hogy egyezik a szagízlésünk :)
2010. dec. 15. 12:22
 22/33 anonim ***** válasza:
76%
bocs, 20ml-es na :D
2010. dec. 15. 12:22
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Én sokkal jobbnak tartanám, ha egy "parfüm-aándékutalványt kapnék", mert csak kevés olyan illat van, ami tetszik - annak meg nincs értelme, hogy a drága parfüm a szekrényben áll, mert nem érzem jól magam vele. Eleve a parfümvásárlás elég kényes téma, mert a legtöbb embernek más izlése van, meg nem csak a parfüm illata számit, hanem az is, hogy az illetö börén milyen lesz.
2010. dec. 15. 12:31
 24/33 anonim ***** válasza:

A parfümnek örültem (volna). Aminek nem örültem, hogy borzalmas szagúakat kaptam.

Ha te tudod, mit használ, mit szeret, miért nem olyat veszel neki, aminek örülne?

2010. dec. 15. 12:33
 25/33 anonim ***** válasza:
73%

Szia! Szerintem a parfümnek biztosan örülne, de nem hiszem, hogy te ki tudod választani azt, ami neki tetszik és jól is áll.. Én elég sokszor kaptam már parfümöt ajándékba, és mindenki kilométerekkel lőtt mellé. Sohasem használtam egyiket sem.. Végül egy éve elhatároztam, hogy megkeresem a "saját" illatomat, kértem termékmintákat egy ezzel foglalkozó ismerősömtől, és napokon keresztül válogattam a 300 parfüm közül. Volt több, aminek jó illata volt, de összesen kettőt(!) találtam, amit valóban magamra is fújtam volna. Az egyik a Kenzo: Amour (Cseresznyevirág, rizs, fehér tea, frangipani, thanakafa, vanília, pézsma - nagyon különleges illata van!) nevű parfüm, a másik, amibe végül beleszerelmesedtem, Diortól a Hypnotic Poison (jázmin, szambak, jacaranda-fa, kaszmerán, mandula, vanília, pacsuli, vaníliavirág, ylang-ylang, mangó).

Nem tudnád inkább elvinni magaddal, hogy válasszon ő? Sokkal jobb, mintha rosszul választanál..

2010. dec. 15. 12:40
 26/33 anonim ***** válasza:
26%

Én speciel az Avon két illatát szeretem, erős, édes, nőies illatok...A Bond girl az egyik és a mostani új illat az Outspoken. Én csak pl Teszveszről rendelem őket, mert sokszor fele annyiért megkapom, mint mondjuk a tanácsadónőktől, persze egy megbízható eladót érdemes választani :)

Egyébként ha nagyon nem akarsz bakot lőni, akkor veszel egy utalványt neki és arra váltja be amilyenre szeretné :)

2010. dec. 15. 12:44
 27/33 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem jó ötlet maga a parfüm, a legtöbb lány szereti az ilyesmit, de én a helyedben bemennék egy parfümériába és kérnék egy plasztik ajándékkártyát pl. 10ezer Ft értékben. Az a baj a parfümökkel, hogy ugyanaz az illat sokszor máshogy érződik x és y emberen. Ezt csak a bőrre fújva lehet kitapasztalni.

23L

2010. dec. 15. 13:24
 28/33 anonim ***** válasza:
73%

Nem azért mondom, de aki Estée Lauder parfümöt használ nem biztos, hogy el lenne ragadtatva egy háromezer forintos, celine dion, mexx, miss sixty stb. parfümtől.

És igaz, hogy nem ugyanolyan mindenki bőrén ugyanaz a parfüm. Utalvány jobb lenne...

2010. dec. 15. 14:41
 29/33 anonim ***** válasza:

12:07

egy középkorú nő számára, de még csak egy 30-as éveiben járó nőnek is egy 20 éves szinte még gyerek.

majd megtudod te is, ha idősebb leszel.

olyan kevés élettapasztalattal rendelkeznek még az ilyen fiatalok, hogy számunkra tényleg úgy tűnik, hogy ők még csak hamvas, bájos kislányok.

2010. dec. 15. 15:19
 30/33 anonim ***** válasza:

Egy 2o éves nem gyerek, fiatal felnőtt. De GYEREK semmiképp...

Már adtam egy választ csak a szemembe szökött ez a hozzászólás.

2010. dec. 15. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!