Hogy függ össze a származásom azzal, hogy "pénzéhes"
vagyok?
Figyelt kérdés
Én orosz vagyok, de 5éves korom óta Budapesten élek szüleimmel. Van egy szerelmem aki egy hete megkérte a kezemet. Nos néhány ismerőse, akik addig sem igazán kedveltek folyton azt mondogatják, hogy csak a pénzéért vagyok vele és azért akarok hozzámenni. Ilyeneket mondanak, hogy "Pénzéhes orosz kva...Az orosz ribancok csak kihasználják a szépségüket, hogy lehúzzák a pasikat...stb. Először is, soha életemben nem akartam mások hátán meggazdagodni. Igaz, hogy a vőlegényem elég jó anyagi helyzettel rendelkezik, bár még nagyon fiatal nem is az ő pénze. De engem az sem érdekelne, ha szegény lenne. ŐT szeretem, nem a pénzét! A másik pedig az hogy miért függ össze az oroszsággal, hogy valaki pénzéhes? Egyáltalán nem értem őket.
szerb vok, engem is utálnak sokan...nem kell velük foglalkozni, csak irigyek, és annyira nincs életük, h ezért foglalkoznak mindig a másikéval.
2010. dec. 13. 16:54
12/17 anonim válasza:
Gondolom, arról az orosz menyasszony-szolgálatról asszociálnak erre.
2010. dec. 13. 16:56
13/17 anonim válasza:
az első hozzászólás nagy volt :) ez kb. így van. mivel gazdag a barátod ezért mindegy, ki vagy mi vagy, úgyis leszólnak. ha éppenséggel zsidó lennél akkor egy zsidó pénzéhes qurva lennél mások szemében. de ezt nézhetjük úgy is, hogy minden nő pénzéhes qurva.
tudod, sírva vígad a magyar! Magyarország, én így szeretlek :)
2010. dec. 13. 17:04
14/17 anonim válasza:
az emberek sajnos általánosítanak, gondolom a mail order bride-okból kiindulva. (orosz nők akiket megrendelnek az amerikaiak és más nyugati nemzetek feleségnek/barátnőnek. tehát végül is pénzért eladják magukat)
2010. dec. 13. 17:15
15/17 anonim válasza:
Én magyar vagyok, de Ausztriában dolgozok. Hát rólunk is elképzelnek mindent az emberek meg kérdés nélkül hozzánk küldenek akárki idegent, akinek valami kéne, mert hogy nekünk úgyis van miből adni. Ha 8 órában dolgoznék lenne is, de csak 2 órát dolgozok, így keresek kb. annyit, mintha itthon 8at dolgoznék. Szóval, csak többet vagyok itthon, a pénzem nem sokkal több, de ugye csak az számít, hogy Ausztria, a többi nem érdekel senkit.
Isten hozott Magyarországon! :)
2010. dec. 13. 17:27
16/17 anonim válasza:
Magyarokról például külföldön az a vélemény jár,hogy enyveskezű népség...
2010. dec. 13. 17:29
17/17 anonim válasza:
Sajnos itt egyesek mindenkit lefikáznak, aki egy kicsit is szerencsésebb náluk bármiben... és persze igazolni akarják a saját kis teóriáikat, ezért találnak ki ilyen sztereotípiákat egyes származású emberekre...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!