Hogy tudnám leépíteni a "legjobb barátnőmet"?
Figyelt kérdés
Igazából nem csinált semmit, nem tett nekem rosszat, de már elegem van belőle. Csak a pasizáson, bulizáson jár az esze, nem érdekli a jövője stb.2010. dec. 13. 15:44
11/14 Antóniaa válasza:
A barátság márpedig nem arról szól, hogy megteszek mindent amit a másik kér, akkor is ha nekem az rossz.
Ismerős szitu.. A barátnőm is hajlamos az ilyesmire. Ha én nem akarok menni, megsértődik...és naggyon durván. Aztán egyszer elmagyaráztam,mi is a barátság... nem tudom hogy megértette e?
12/14 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Lehet, hogy csak bulizós korszakát éli. Ez miért zavar téged?
13/14 anonim válasza:
Ha csak ezért akarod leépíteni akkor jobb is lesz a csajnak...engem is csak úgymond leépített a "kedves" barátnőm ok nélkül...sőt ő volt szemét!És lehet ezt csak te láod így.Beszéld meg ele a dolgot biztos a jövöje is érdekli csak nem mutatja.
14/14 anonim válasza:
Én írtam, hogy nem lehet azzal mit kezdeni, ha elvárják tőled, hogy olyat csinálj velük ami neked nem jó pl: buli. De mondjuk abban igazat adok az előttem szólónak, hogy nem biztos hogy nem érdekli a jövője. Van aki pont azért bulizik annyit, mert addig se kell a jövőjével foglalkoznia, vagy épp nem úgy alakultak a tervei és akkor legalább bulizik és jól érzi magát, ha már nem tudja azt csinálni amit szeretne. Pl ha nem olyan suliba jár ahova eredetileg akart, vagy tudja hogy nincs esélye, hogy bekerüljön oda ahova szeretne és inkább bulizik. Addig se kell a gondjaival foglalkoznia. Ez egyfajta menekülés, de ha neki ez így jó akkor nem akar változtatni és nem fogja tudni kirángatni senki. Ilyenkor vagy mész vele és várod hogy mikor bukik ki és mikor ismeri be hogy fél a jövőjével kapcsolatos dolgokkal foglalkozni, vagy nem mész vele, de előbb utóbb úgyis kibukik és akkor ha szüksége lesz rád keres, addig meg türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!