Mit veszel a férjednek/párodnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 12:39
13/18 anonim válasza:
Mivel hatalmas sesame street rajongo, ezert egy sesame street video usb sticket, lacie xtremkey-t (pendrive fuggo, na:)) es megveszem neki almai ipad-jet, amire, mivel most telen egy kicsit dragabb utazasra megyunk, azt hitte, hogy nincs penzunk, de tobb lett a premiumom, mint hittem, szoval remelem lesz meglepetes:) Olyan izgatott vagyok:D
14/18 anonim válasza:
14:50 - ez a fém összeszerelhető kocsi pontosan mi? Hol lehet kapni?
15/18 anonim válasza:
Én kapucnis, zippzáros felsőt vettem neki(ilyenje még nincs), AXE csomagot,zoknit+készítettem neki egy karácsonyos képeslapot egy fényképből amin ketten vagyunk.
Tavaly is kapott AXE csomagot,de olyat amihez volt törcsi+kapott pulcsit is.
Én általában hasznosat veszek+csinálok vmi apróságot,ami rám emlékezteti
16/18 anonim válasza:
kap tőlem (remélhetőleg) egy szép kislányt:)
18/18 anonim válasza:
Egy hetet egy wellness szállóba. Már nagyon várjuk, hogy végre kipihenjük magunkat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!