Anyám folyton engem állít be hibásnak mindenért. Csak tizenhat éves vagyok. Mit tegyek?
Menj gyermekvédelmishez!!!
Az Istenit neki, tudom milyen érzés függni egy szar alaktól és elhiszem, hogy félsz, de ez így nem állapot, könyörögve kérlek, hogy MENEKÜLJ!!!
Iskolában is tudnak segíteni, menj, menj, menj, kérlek!!!
21/L
Még mindig 16 éves vagy
akkor nagy lázad volt,most meg második hete lógsz bármiféle testi baj,csupán depresszió miatt.
Nem hiszem el hogy ettől nem mehetnél te el iskolába. Jó,szar. Elhiszem hogy rossz dolog,voltam már nagyon súlyos gösörben iylen téren,de iskola nem,gépezés és valagnövesztés igen. Aztán te vagy felháborodva hogy nem csinálsz semmit mikor nincs bajod,mégis itthon ülsz. Lehet hogy anyád egy roppant hirtelenharagú teremtés,de te pedig nagyon is lustának tűnsz.
kéne melléd valaki aki megért, és megpróbálna segíteni a problémáidon, amolyan lelkitárs ;)
Lázadni is lázadhatsz, vágd anyud képébe a dolgokat amiért valójában nincs sok pénzetek, és mond meg neki hogy téged felneveljen az kötelesség, elvégre őt is felnevelte az édesanyja, szóval ne legyen igazságtalan.
Amikor meg megüt ököllel akkor fenyegesd meg hogy feljelented vagy ne társalogj vele ilyenek. Sok dolog van amivel felnyithatod a szemét, csak gondolkozz ;)
09.52 innentől nem veszem figyelembe az írásaid.
Most is mondtam neki, hogy feljelentem, amikor megütött, de csak röhögött rajtam. Már azon gondolkozom, ezen a héten elintézem a pszichológust legalább magamnak...Mert így lassan megőrülök, nem bírom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!