Lányok! Milyen személyes ajándékkal leptétek meg a Szerelmeteket?
Figyelt kérdés
Barátomnak most lesz a szülinapja , minden évben vmi személyes ajándékot kap tőlem, de már nem jut eszembe semmi, úgyhogy szeretném, ha leírnátok, h ti mivel leptétek meg a szerelmeteket, hátha ötletet adtok. Köszi :)2010. dec. 12. 20:45
1/13 anonim válasza:
Szexi fehérnemű, majd sztriptíz. Azóta is emlegeti :)
2/13 anonim válasza:
Az enyém kapott egy vibrációs gyűrűt, egy intim masszázsolajat meg engem egy szál piros masniban..nem volt rossz este :)
4/13 anonim válasza:
írj neki egy könyvet a kapcsotatotokról, vagy sztriptíz :D:D
5/13 anonim válasza:
Csinálj kívánságkártyát: írd fel cetlikre, amiket kívánhat (mondjuk szex témakörben...;)) és mindennap húzhat egyet. Persze valami átadható formában, nemcsak úyg cetlikre írva. Hm?
6/13 Antóniaa válasza:
20.59
Hmm... ez nem is olyan rossz ötlet... Ezt ellopom én is ha nem baj...
7/13 anonim válasza:
21:04
Csak nyugodtan! Jó szórakozást!:) Ja és szerintem akár Karácsonyra is jó ötlet, persze nem rokonok előtt kell átadni. 23/L
8/13 anonim válasza:
20:59-es!
Mi az, hogy átadható formában? A cetli az cetli, nem? Vagy hogy gondoltad? Azért kérdezem, mert az ötlet jó, de ezt a részét nem értem.
9/13 Antóniaa válasza:
Igen, ezt kifejthetnéd bővebben... kicsi borítékok pl? köszii
10/13 anonim válasza:
mi ezt adventi naptár formájában csináljuk. minden nap kinyitunk egy borítékot, amiben ott a "feladat" :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!