Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lesz jó a bizonyítványom....

Nem lesz jó a bizonyítványom. Matekból tavaly 4-es voltam most meg 2-es leszek. Mindenből rontottam. De évégére mindig javítok. Szüleimnek ezt mondanám haragudnának?

Figyelt kérdés
Mindig ezt csinálom, sosem számít ez csak 1 tájékoztató.. Évvégén mindig ráhajtok. Köszönöm a válaszokat 17L
2010. dec. 12. 17:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én egy kínai ékszerésznőt ismerek. Szegény, falusi családból származott, 14 éves korától mindig dolgozott, hogy segítse a családját. Eleinte kisebb utak mellett, városokban árulta a gyöngyből fűzött ékszereit, ma meg már milliárdos vagyona van mindenféle ékszerekből - tűzzománc, gyöngykagyló, stb.
2010. dec. 12. 20:06
 12/16 anonim ***** válasza:
88%

Utolsó, te kevered az okot az okozattal.Bill Gates nem attól lett n milliomos, hogy nem volt diplomája.Ha lett volna, az sem akadályozta volna meg a milliomosodásban.

Nem attól lett sikeres és brilliáns ötletei sem azért voltak, mert tanulatlan volt. Ellenkezőleg, nagyon jó magániskolákba járt, ahol jó alapokat kapott, ahol kreatívnak lenni kötelező volt.

Larry Ellisonról is az volt a vélemény, hogy egy ragyogó tehetség, ő is elkezdte az egyetemi tanulmányait, ugyanúgy, mint Bill Gates.

A kérdező mondjuk nem is erre volt kíváncsi.

Kívánom neki, hogy ha kimarad a választott felsőoktatási intézményből, ne azért tegye, mert kibukik, hanem azért, mert az ötletei milliomossá tették.

És igen, ha én lennék a szülő, nagyon haragudnék.

2010. dec. 12. 20:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem én voltam az utolsó válaszoló előtted.
2010. dec. 12. 21:05
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

Bocsánat, 20:03-asnak írtam

20:34

2010. dec. 12. 21:27
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem a jegyeivel, vagy az eddigi eredményeivel van gond, hanem a hozzáállásával. Akiket példának felhoztatok, azért csinálták ezt vagy azt, mert másra nem volt lehetőségük. Ő tanulhatna, de NEM AKAR. Ha a további életében is csak sodródik az árral, és semmiért nem harcol, és ami nem érdekli, vagy nem tetszik neki, azt nem csinálja, akkor prostiként fogja végezni. Az élet nem kívánságműsor.
2010. dec. 12. 21:44
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

Nem mindenkinek lehet ekkora szerencseje vagy ennyi tehetsege, mint ezeknek az embereknek. Szerintem azzal, hogy nem diplomas emberek is lehetnek sikeresek, csak azok nyugtatjak magukat, akik keptelenek voltak egy diploma megszerzesere.

En szemely szerint evi tobb, mint 30 millio forintot keresek, mindezt azert, mert rengeteget tanultam es sokat ero egyetemi diplomaim vannak. Megdolgoztam azert, amim van, es a kerdezo is jobban tenne, ha rakapcsolna, mert hosszutavon az jar jobban, aki tanul, es nem az, aki remenykedik, hogy majd bejon neki az elet.

2010. dec. 13. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!