Nem lesz jó a bizonyítványom. Matekból tavaly 4-es voltam most meg 2-es leszek. Mindenből rontottam. De évégére mindig javítok. Szüleimnek ezt mondanám haragudnának?
Utolsó, te kevered az okot az okozattal.Bill Gates nem attól lett n milliomos, hogy nem volt diplomája.Ha lett volna, az sem akadályozta volna meg a milliomosodásban.
Nem attól lett sikeres és brilliáns ötletei sem azért voltak, mert tanulatlan volt. Ellenkezőleg, nagyon jó magániskolákba járt, ahol jó alapokat kapott, ahol kreatívnak lenni kötelező volt.
Larry Ellisonról is az volt a vélemény, hogy egy ragyogó tehetség, ő is elkezdte az egyetemi tanulmányait, ugyanúgy, mint Bill Gates.
A kérdező mondjuk nem is erre volt kíváncsi.
Kívánom neki, hogy ha kimarad a választott felsőoktatási intézményből, ne azért tegye, mert kibukik, hanem azért, mert az ötletei milliomossá tették.
És igen, ha én lennék a szülő, nagyon haragudnék.
Bocsánat, 20:03-asnak írtam
20:34
Nem mindenkinek lehet ekkora szerencseje vagy ennyi tehetsege, mint ezeknek az embereknek. Szerintem azzal, hogy nem diplomas emberek is lehetnek sikeresek, csak azok nyugtatjak magukat, akik keptelenek voltak egy diploma megszerzesere.
En szemely szerint evi tobb, mint 30 millio forintot keresek, mindezt azert, mert rengeteget tanultam es sokat ero egyetemi diplomaim vannak. Megdolgoztam azert, amim van, es a kerdezo is jobban tenne, ha rakapcsolna, mert hosszutavon az jar jobban, aki tanul, es nem az, aki remenykedik, hogy majd bejon neki az elet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!