Miért az kell aki elérhetetlen és akinek én nem kellek?
Lehet, hogy most azt gondolod vagy érzed, hogy ő az igazi, de évek múlva (amikor már nem lesz olyan nagy a szenvedély), óriási problémákat fog okozni a szerencsejáték függőség. A másik, ami fontos, hogy ő nem nagyon "ugrál" érted. Nem biztos, hogy egyenrangú kapcsolat lenne belőle.
De ha érzel magadban annyi szeretetet, hogy segíts neki a játékszenvedély leküzdésében, akkor hajrá. :)
Köszi mindenkinek először is :)
Most úgy vagyok vele, hogy veszíteni valóm nincs... próbálkozok, próbálkozok, de azért nyitott szemmel járok... :) Szívszaggató lenne, ha találna valaki mást, de igyekszek továbblépni rajta. Sokan nem értik, hiszen nagyon sokan udvarolnak, találnék még jobbat is. Próbálok nyitni mások felé, ( több kevesebb sikerrel ) de azt hiszem csak egy új, őszinte kapcsolattal tudnám elfelejteni.
Még valaki ilyen helyzetben? És hogy kezeli? Képes arra, hogy akár "tálcán kínálja magát" büszkeségét félretéve?
Sikerült nyitnom más felé... alakul az új kapcsolatom :) Erre visszatér a nagy Ő, hogy én kellek neki? Hát ez milyen máár?? :D
De most már ez a vonat elment.. ;)
Ügyes vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!