Mit gondolsz a Dóra névről? Tetszik vagy ki nem állhatod vagy isis?
Az én húgomat Dórinak hívják, és nem panaszkodik! Anyukám Dorottyát akart neki, de nagyim kiakadt, hogy abban benne van a "rotty"... :) Szóval maradt a Dóra. Bár most 17 éves, és a korosztályában nagyon sok a Dóra. Osztályában is van kb. négy, legjobb barátnője is.
Szóval mérlegeld, hogy most mennyire tucatnév, ja és készülj fel, hogy valószínűleg Dórinak fogja magát hívatni!
Az embereknek már nincs fantáziájuk :D
Szerencsétlen gyereknek olyan hülye neveket tudnak adni pl.: Alma, napsugár,fütyi és miegymás.
20 évesen irtó ciki lenne napsugárként bemutatkozni egy álláskeresésen.
Am a Dóra név szerintem is unalmas név. Az én osztályomban például van 3 Dóra. Válassz ritkább nevet. Ami szerintem szép, az a Flóra
Nekem tetszik, ha lányom lesz, valószínűleg Dóra vagy Teodóra lesz a neve. Amúgy nem ismerek egyetlen Dórát sem..
Becézve nekem Dorkaként tetszik, de az idősebb korosztálybeli ismerőseimnek egy kutyanév jut róla eszébe. Szerintem az ő idejükben lehetett egy ilyen nevű szereplő valami mesében vagy filmben:)
Szóval szerintem szép, komoly és nem hivalkodó. Szeretem az egyszerű, nem túlcifrázott (Alexandra, Beatrix pl)neveket.
Tetszik, szerintem szép név, egyszerű de mégis különleges.
A legjobb barátnőm is Dóra.
Változatai közül szép még a Dorina, Dorka, Teodóra és Izidóra is szerintem.
Az Izidórát választottam bérmanévnek, és ha lesz lányom, a második keresztnévnek ezt adnám majd.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!