Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megtette volna?

Szerintetek megtette volna?

Figyelt kérdés
A papám nem rég meghalt :( Az volt a szokása, hogy minden barátjának a név és szülinapját bekarikázta. Szerintetek ha tudta volna, hogy novemberben eltávozik,decemberi ismerőseinek a nevét bekarikázta volna? Hiszen akkor már úgy se tudja felköszömteni őket!
2010. dec. 10. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Honnan tudja előre valaki, hogy mikor fog meghalni?
2010. dec. 10. 16:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem akkor is bekarikázta volna
2010. dec. 10. 16:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Szívritmus zavara volt. És ő is tudta hogy max 1 hónapot fog még élni.
2010. dec. 10. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ha tudta volna nem karikazott volna,valoszinü nem tudta,es ezert karikazott.nekem is a jövö evi naptarba mar be van irva a szülinapok..remeljük megérem
2010. dec. 10. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
karikázd be te, helyette.
2010. dec. 10. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
én nem igazán értem,h mi ezen a kérdésen a kérdés?!szóval,tudta,h van egy 1hónapja még az életböl,de mégis bekarikázta a neveket?vagy nem tudta,h 1hónapja van hátra és mégis bekarikázta a neveket?szerintem inkább bízott abban,h megéri,h felköszöntse őket,szép gesztus,én is ezt teszem minden év elején a határidönaplómban
2010. dec. 10. 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én pedig fognám azt a naptárat, és eltenném érintetlenül, néha pedig mikor a kezembe akad, emlékeznék rá, és arra, hogy még a halál torkában is gondolt a szeretteire.

Részvétem, tudom milyen elveszíteni valakit!

2010. dec. 10. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem az ember nem avval foglalkozik hogy mikor hal meg hanem avval hogy éljen akár mien beteg.te se tudod hogy meddig élsz.
2010. dec. 10. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!