Mire véljem a barátom kijelentését?
Kamu szöveg:) Ő akar mást.
Valószínű úgy érzi, hogy uralkodni akarsz rajta.
"Z"
Nem feltétlenül kamu. Tényleg van ilyen is.
Nekem a vőlegényemre jön ez rá időnként. Olyankor jön a nagycsokor virág, meg az ódák, hogy én milyen tökéletes vagyok, meg milyen jó nő és nem érti miért vagyok vele mikor ő olyan hülye/elhanyagol/nem figyel rám/nem tudja megadni nekem, amit más megtudna stb. tetszés szerint. Én meg csak csodálkozok, hogy ezzel meg mi van.
Az enyém nagyon lelkiismeretes, nagyon szeret, nagyon boldoggá akar tenni, és fél, hogy nem fog neki menni. Mi teljesen más helyről jöttünk és fél, hogy nem elég jó nekem, és csak feltart. (Pl. fél, hogy az életbe nem tud olyan körülményeket teremteni, hogy ideális legyen a gyerekvállaláshoz, meg ilyenek, ő még teljesen hagyományos szemléletű és úgy gondolja, hogy ez a férfi feladata, hogy biztosítsa a jó körülményeket a feleségének és az utódainak vagy hogy például volt néhány gondom, amit többször mondtam el neki, de valamiért figyelmen kívül hagyta, majd hónapokkal később leesett neki a tantusz, és akkor is jött egy ilyen hullám, hogy jó ég milyen önző disznó volt és nem érti, hogy én miért vagyok olyan jó, hogy ezt ennek ellenére vele vagyok és így szeretem és támogatom stb.)
Amúgy, ha nem ilyen pesszimista éppen, akkor tök normális, nem tudom, hogy lehetne ezt kiiktatni nála, bár nem is tudom, hogy ki kell-e, én nem bánom, hogy nem olyan rohadt magabiztos, hogy ő márpedig mekkora kan és milyen tökéletes/mennyivel jobb nálam, jó ez így.
ha csak mostanában mondogatja, akkor ki akar lépni a kapcsolatból (talán van új jelölt), de nem mer szakítani, tőled vár megoldást vhogy.
ha az elejétől ilyen és látszik, hogy kevés önbizalma van, akkor te is tudod.
de ha a 3 év alatt ezt eddig nem mondogatta, akkor gyanús nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!