Mi a kedvenc nő neved, és mi az amitől futkos a hátadon a hideg?
Nekem a kedvencem az Izabella és a Dóra/Dorka.
amitől pedig kiráz a hideg az a Franciska. (bocsi akit igy hivnak)
köszi mindenkinek, várom a további válaszokat is. :)
Amugy Énn Dorka vagyok. 8-)
Aki vogndolja irja le a saját nevét is, és hogy szereti-e vagy nem. :P
A kedvencem: Enikő, Viktória, két csaj miatt akiket így hívnak és remek emberek, egy rossz van bennük, nem jövök be nekik:D:D
20f
Valentina sztem nagyon szép. A férjem az Alma névre esküszik.
Amitől futkos a hátamon a hideg: Laura, Hanna, Anna, Csenge, Zoé, Izidóra, Vanesssssza, Eszmeralda, Linda,
és az összes Dzs-s név.
Kedvencem: Dóri Niki, Bogi
Utálom, akármilyen becézéssel egyetemben: Zsuzsa
Franciska? lol
Kedvencem: Fanni, Reka, Emma
Amitol a hatamon futkos a hideg az a Klotild, Klaudia, Dzsesszika es tarsai. Valamint az Erika
Sok olyan nev van, ami meg tetszik es sok, ami nem tetszik.
A kulfoldi szappanoperakbol, vagy egyeb filmekbol hozott neveket egyenesen gusztustalannak es izlestelennek tartom egy egyszeru magyar vezetek nev mellett.
Egyebkent Anita vagyok, gyerekkoromban utaltam, mara megbekeltem vele, semmikepp nem hivnam lanyomat igy. Ugy gondolom, eleg normalis nev.
Kedvenc: Norina(ha kislányom lesz így fogom elnevezni:)) és Doroti(húgom neve)
Utálom: Renáta,Henriett,Gréta,Rebeka és Anita
Én is utáltam a nevemet,de ez van,ezt kell szeretni és rájöttem 17 év után h nem is olyan rossz Nikinek lenni,mert nagyon is illik hozzám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!