Mit vegyek 14 éves lányoknak ajándékba? Fejenként kb.10000 Ft jutna a meglepire.
Esetleg meg is kérdezhetnéd őket..:)
Elhiszem, hogy jó ha a karácsonyi ajándék tényleg meglepi, de ők pont abban a korban vannak, amikor már igen nehéz kitalálni, minek is örülnének éppen.. lehet, hogy az egyik éppen mp3 lejátszót szeretne, a másik kinézett egy csizmát.. még ha véletlenül meg is ütik ezek a füledet, akkor sem tudod kiválasztani, mi tetszik nekik. A 14 éves lányok ízlése szerintem már abszolút kiszámíthatatlan:)
Az ajándékokat természetes majd csak karácsonykor kapnák meg, becsomagolva, és tehetsz mellé valami kisebb kaliberű olyan dolgot is, amiről nem tudnak.. ez lehet édesség - bár én nem szoktam, mert karácsonykor úgyis sütemény dömping van nálunk - vagy inkább valami olyasmi, ami a személyiségükre utal (tesómat pl egy plüss hóddal még mindig le lehet venni a lábáról, pedig 20 éves) vagy valami komolyabb dolgot.. Végülis a 14 éves már lassan középsulis, komolyan lehet venni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!