Nagyon hamar lefogok bukni? Soha nem csináltam még ilyet
és nem is tudom mit tegyek!
Itt még van kérdés? Te magad írtad, hogy a "4 éves" pasit havernak tekinted. Eleve ne tudom, hogy van gusztusod egy haverral hetente "összejárni". A másikról írtad, hogy sokat csalódott. Még ha ez nem is egy komoly kapcsolat, akkor is csalódni fog, ha megtudja. Márpedig megfogja tudni. Eleve szemétség 2 pasival csak azért lenni, mert....De ha még ezeket is számítod...Hát a ribanc rád már nem megfelelő szó.
2010. dec. 9. 15:13
12/19 anonim válasza:
Egy valamit már megtanultam ebben az életben. Ha döntés előtt állsz, dönts úgy ahogy TE akarsz, ne engedd, hogy bárki befolyásoljon, mert csak egy életed van, amit te irányítasz. Ne másra gondolj, hanem magadra. Ne legyél mártír. Tudom sokan elítélik az ilyen hozzáállást, viszont nem érdekel. A szíved mélyén biztosan tudod mit akarsz. Ne félj a következményektől. Bárhogy is döntesz, az lesz a jó döntés, mert te hoztad meg.
2010. dec. 9. 15:17
Légy őszinte a másikhoz. Paranoiást inkább ne próbálj ilyen csúnyán átverni.
2010. dec. 9. 15:31
Hagyd ott mindkettőt a francba. Biztos vagyok benne, hogy a lelked mélyén te sem élvezed egyik kapcsolatot sem. Már elvesztettél 4 évet ezzel a ... nem is tudom minek nevezzem. Mi az, hogy nem tudod otthagyni? Bárkit ott lehet bármikor. Ez az egész sztori a te szegénységi bizonyítványod és sajnállak is.
2010. dec. 9. 15:35
Én inkább az egyedüllétet választanám, vagy ezt így elmndanám mindkettejüknek, aztán ha lelpnek, hát menjenek.
2010. dec. 9. 15:36
Annyira... grrr... ne osszátok már szegényt! Itt mindenki szent? Senkinél nem fordult ilyen soha elő? Vagy Ti nem voltatok tizenévesek, fiatalok? Egyem meg a kis ártatlan sziveteket!!!
Az én tanácsom: A biztosat a bizonytalanért lecserélni iszonyat nehéz, mind munkában, mind kapcsolatban. Nem biztos, hogy megéri, de lehet nagy boldogság vár rád! Te döntsd el, hogy a biztos "langyos vizet" választod, vagy az esélyt a boldogságra, aminek megvan az az esélye is, hogy nem jön be és egyedül maradsz.
2010. dec. 9. 16:12
2010. dec. 9. 18:43
18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!24 éves lány vagyok.
19/19 Munkácsi Vivien válasza:
szerintem ha szereted azt a másikat, aki még nem akar új kapcsolatba kezdeni, akkor hagyd ott a másikat. Ha 2 ember közül kell választanod akkor mindig a szívedre hallgass és senki másra ! Mert ez a saját életed , és ha már nem szereted csak barátságot érzel már iránta akkor mondd meg neki hogy legyetek inkább csak barátok, mert ez nem megy neked. És ha a másik pedig látja hogy te tényleg komolyan gondolod és szereted akkor tuti hogy elkomolyodik az a kapcsolatod !
Szerintem fogadd meg a tanácsomat és sok szerencsét !
2011. jan. 6. 15:12
Kapcsolódó kérdések: