Beleszólnál-e a lányod életébe, ha úgy gondolnád, hogy hibát követ el?
Figyelt kérdés
elköltözik külföldre az egyetem miatt, ahol a barátja van, de a szülők ellenzik a kapcsolatot2010. dec. 9. 08:26
1/13 anonim válasza:
Elmondanám neki a véleményemet,hogy később ne hibáztathasson,de mást nem tennék.
3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2010. dec. 9. 08:46
4/13 BlackSword válasza:
Nem... Mindenféleképpen elmondanám neki a véleményemet, a tapasztalataimat, vagy hogy aggódok érte... És megmondanám, hogy bármi is történik, haza mindig jöhet...
5/13 A kérdező kommentje:
ó, ez nagyon szép
2010. dec. 9. 09:36
6/13 anonim válasza:
Igen Bloc-nál a pont.Ha nem adunk esélyt a gyermekünknek, mert mindig féltjük valamitől, akkor nem is válik felnőtt belőle. Elvégre nagykorú, és a párjával eltudják dönteni kitartanak e így is egymás mellett. De igen, itthon mindig helye lesz nálad.
7/13 anonim válasza:
Szerintem ez jó dolog. Önállóságot tanul, meg nyelvet, a diplomája is versenyképesebb lesz, mint a magyar. 20 körüli lány, magának kell megtapasztalnia a dolgokat. Hajrá neki!
8/13 anonim válasza:
Én ennyit mondanék neki:
"Otthon várnak rád..."
9/13 BlackSword válasza:
ma 09:53!
Azt azért nem mondanám, hogy a diplomája is versenyképesebb lenne, ugyanis a magyar diplomát bárhol elfogadják, míg nálunk sok ország diplomáját csak úgy fogadják el, ha itt is elvégez valami kiegészítő tanfolyamot... De külföldi egyetemek között is van különbség...
10/13 anonim válasza:
Ha nagykorú,akkorhiába ellenzik a szülők a kapcsolatot. MIért ellenzik egyáltalán? Mit tett az a fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!